Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Byłem na policji

grindzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa dzieciaku co ty odpierdalasz ?!Używałeś bota tak ? TAK .Jest to legalne ? NIE .Więc kurwa wybrałeś taką drogę nielegalną.To co teraz kurwa płaczesz?!Trzeba było grać legalnie to byś konto nadal miał a tak to teraz to sobie możesz w dupe pogrzebać i tyle.A jak się BP wkurwi to możesz jeszcze mieć problemy więc sobie odpuści i zacznij od nowa albo w ogóle zostaw tą grę.

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jerzyku, jesteś taki dorosły, tak pięknie bluzgasz, nazywasz rzeczy po imieniu, ale do przeczytania zasad gry, niestety cię nie skłoniło jak do tej pory nic. Otóż ja, ciebie uświadamiam, iż za używanie botów, skryptów itp, itd MOGĄ JEDYNIE ZBANOWAĆ TWOJE KONTO. Co jest równoznaczne z tym, iż NIE MOGĄ pociągnąć cię do żadnej odpowiedzialności, co oznacza, iż nie będzie żadnych problemów! Amen.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Jerzyku, jesteś taki dorosły, tak pięknie bluzgasz, nazywasz rzeczy po imieniu, ale do przeczytania zasad gry, niestety cię nie skłoniło jak do tej pory nic. Otóż ja, ciebie uświadamiam, iż za używanie botów, skryptów itp, itd MOGĄ JEDYNIE ZBANOWAĆ TWOJE KONTO. Co jest równoznaczne z tym, iż NIE MOGĄ pociągnąć cię do żadnej odpowiedzialności, co oznacza, iż nie będzie żadnych problemów! Amen.

Ymm, to jedyne co koles moze zdzialac, to zalatwic banicje konta.

Opublikowano

@up Ty poruszyłeś temat odpowiedzialności karnej a teraz mówisz 'Kolego jeżeli dla ciebie ban to nic to ok' ? Sam nie wiesz co piszesz tylko sie spinasz - wyjdz.

Opublikowano

W sumie, jeśli miałby ktoś grać na moim koncie, to wolałbym, żeby je zbanowali... A w moim poprzednim poście chodziło o to, żebyś nie straszył, że jak się Bigpoint wkurzy itp, bo oprócz bana nic nie mogą zdziałać.

Nadal jestem zdania, że zamiast sie bawić w jakieś policje i śledztwa, prościej zakupić 2 licencje kbota i za 4 miesiące znów latać FE, a drugie konto sprzedać i w sumie wyjść na zero z tą grą:)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

@up Ty poruszyłeś temat odpowiedzialności karnej a teraz mówisz 'Kolego jeżeli dla ciebie ban to nic to ok' ? Sam nie wiesz co piszesz tylko sie spinasz - wyjdz.

Mądralo pokaż gdzie w mojej wypowiedzi wspomniałem o "odpowiedzialności karnej"? A "wyjdź" to sobie możesz do psa mówić

Opublikowano

Wedle życzenia

A jak się BP wkurwi to możesz jeszcze mieć problemy więc sobie odpuści i zacznij od nowa albo w ogóle zostaw tą grę.
chodziło mi o te twoje 'Problemy' które BP może narobić :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...