Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Simple Wall v7.0 [proofed by dedi]

Ventos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po prostu nie doceniasz tego, ftp to może być np. uptade aplikacji, sprawdziłeś zobaczyłeś? no właśnie po tym ssie widać że zwrócił talice twoich processów której chce użyć do wykrywania processu csa aby zdobyć do niego handle aby dll mógł się wszczepić w aplikacje, pomyśl logicznie a potem pisz ok? to jest botnet? myślałem że zwyły edytor hexów

HAHAHAHA, auto aktualizacji? ftp pewnie już wyłaczony jest, to znalazłem po odpakowaniu dllki, a do update łaczył by sie exe, proste. Nie znasz się to nara.

aha, to jest dll nie exe wiec jak ma sie sama podczepić, mysl

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

HAHAHAHA, auto aktualizacji? ftp pewnie już wyłaczony jest, to znalazłem po odpakowaniu dllki, a do update łaczył by sie exe, proste. Nie znasz się to nara.

aha, to jest dll nie exe wiec jak ma sie sama podczepić, mysl

zastanów się co mówisz, wiesz co to jest dll injection? No chyba nie, exe to jest zwykły injector a dll to program(daj mi przykład hacka który nie wszczepia dll). Ftp wygasło, albo dedi zmienił na inne, TO W CZYM KURWA PROBLEM?! Nie rzucaj słów na wiatr jak nie znasz ich znaczenia.

Więcej nie będę z tobą rozmawiał bo nie będę rozmawiał z osobą która 1 raz na oczy widzi komputer.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem skąd znalazł się tu proofed by dedi? przecież to jest umieszczane na w hoy forach, ten prof jest nie potrzebny.

28.gif

metin2userbar.png

312798.png

Hejdż [FFA] 31.186.84.10:27026

mało lagów, admini za friko, vipy dla każdego itp.

Opublikowano

GammersTV ma racje, przeważnie każdy czit ma virus"a, ale jest to nie groźny virus.

synga.jpgPomogłem ? kliknij lubie to ! = )

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...