Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

omg ;/

chubi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema, mam kurde porblem kazdy mnie wyzywa od hackow i od gps-ow a ja nic niemam ja poprostu mam kolejne acc i mi s\ie nieraz fukski jak to im wytlumaczyc bo nerwice juz mam przez nich ;)

Bywalec
Opublikowano

Nie zwracaj uwagi na takich lamusów bez skilla jeśli mówisz, że nie grasz na hackach i jest to prawdą to jeśli ktoś wyzywa Cię od hackerów to powinno być dla Ciebie jak komplemęt, bo: Ty wiesz, że hacków nie używasz a jeżeli inni myślą, że je masz i plączą Ci ciągle i wyzywają olej to i napisz porostu f1 .

POZDRO ^^

53981808b2521f3d.jpg
Opublikowano

Ty masz satysfakcje, że nic nie masz więc nie przejmuj się tylko bądź z siebie dumny, że jesteś dobry :)

Mi się zdarzają podobne sytuacje i pisze im l2p lub cry f1 nic więcej nie odpisują :)

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

To sa dzieci co nie umia grac :)

Tylko patrza jak kto gra a potem wyzwyaja od hackerow itp.

Nie zwracaj na nich uwagii i swobodnie graj to sa dzieci ktore zazdroszcza :)

Opublikowano (edytowane)

Oni po prostu się wkurzają, że potrafisz grać a oni tylko statystyki tracą to tak musi być bez taki słów nie umieją przełknąć swej klęski ...

Po prostu ignoruj (nie zwracaj) uwagi na ich komentarze jak naprawdę grasz bez wspomagaczy.

:)

Edytowane przez ♥ Naddie
Opublikowano

Graj sobie i nie zwracaj na nich uwagi. Bana na pewno nie dostaniesz, jeśli jest tak jak mówiłeś.

NU94p9A.gif

Wracam..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...