Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra z niesamowitą fabułą

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Znacie może jakieś naprawdę dobre gry ( horror, sf, sensacyjne, kryminalne) z porządną fabułą (tj jakąs sensowną a nie do przejścia w dwa-trzy dni).

Podawajcie tytuły. Z góry dzięki.

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Gość malutki688
Opublikowano

Fajowa fabula jest w Call Of Duty MW 2

Opublikowano

@up : Nie skomentuję ...

On-topic: Mass Effect 1&2 .

Ponad to polecam gry Amesia i Penumbra wymienione wyżej .

Klimat wylewa się przez monitor ^^

Gość malutki688
Opublikowano

@up : Nie skomentuję ...

On-topic: Mass Effect 1&2 .

Ponad to polecam gry Amesia i Penumbra wymienione wyżej .

Klimat wylewa się przez monitor ^^

No nie wiem czego chesz,ale MW 2 ma fajowa fabule...Jest krotkie ale zajebiste

Mozes zagrac w Gothica 3 l

Opublikowano

ja polecam:

-gothic 1 (reszta może ale 1 najlepsza fabuła)

-call of duty 2

-twierdza 1

-warrock świetnie dopełnia gdy chcesz odpocząć od single

-need for speed:

*underground 2

*most wanted

*carbon

- ogólnie gta bez kodów ale polecam bardziej od 3 bo 1 london i 2 w 2d trudne są polecam przejść 3 vc sa i 4 po kolei

-hitman krwawa forsa są trudniejsze misje

- far cry 2

- minecraft bo fajnie się tworzy

jest tam pare gier ale to mniej więcej licze na +

nowe acc strielock275!!!

Gość malutki688
Opublikowano

wlasnie jeszcz nfs most wanded, nevervinter nights (1),heroes 3 &4,warcraft 3 :P no i God of War wszytkie czesci na god modzie(szkoda ze tylko na ps-a sa :( )

Gość malutki688
Opublikowano

Assassin's Creed - koniecznie wszystkie części, bo nie będziesz wiedział o co biega ;x

I czesc jes meeeeeeeeeeeega nudna :(

Opublikowano
I czesc jes meeeeeeeeeeeega nudna :(

Jak pomijasz wszystkie dialogi i cut-scenki to się nie dziw. Zapewne nic z nich nie zrozumiałeś...

Poza tym, dlaczego wszystko komentujesz? Ty gry nie szukasz.

1339163822-U301909.png

Opublikowano

Assassin's Creed, wszystkie części, pod względem fabuły to jedne z lepszych gier. Obie części Mass Effect mają świetną fabułę. GTA IV. I na pewno jakieś gry fabularno przygodowe.

@Upy

W NfS'ach jest fabuła, jeżeli tak, to AC to jest arcydzieło, bije na głowę najlepsze książki. Huh, albo Minecraft. Świat schodzi na psy...

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Wiedźmin, GTA San Andreas (GTA 4 ma słabą fabułę, jak grę...), Resident Evil 5, Star Wars TFU 1 i 2, NFS U2, Most Wanted, Carbon.

Mozna wymieniać dużo... Bardzo dużo...

Jednak na pierwszym miejscu według mnie: Wiedźmin 2, jednak nie grałem w tą gre ale bardzo dużo czytałem i oglądałem gameplaye

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Knights of the Temple (Grafika nie powala, ale fabuła jest fajna, i długa.)

Knights of the Temple II

True Crime New York City (stara gierka)(Coś typu gta, ale jesteś policjantem możesz wybrać czy chcesz być dobrym czy złym gliną.Fabuła ciekawa ponieważ trzeba przejść 3rozdziały, każdy z nich nie jest zbyt długi ale ciekawa fabuła.Do tego masz takie coś jak ''czyszczenie rewiru''są również punkty kariery za które awansujesz na wyższą range i dostajesz kase, jeżeli zachęciłem to na google więcej tego znajdziesz ^^)

BloodRayne 1 i 2 (gra dosyć stara, ale na tamte lata grafika ładna.Fabuła mi się bardzo spodobała.Koniecznie na google przeczytaj recenzję)

Wolfenstain razor (Nawet nowa gra z ładną grafiką, jesteś bodajże anglikiem na ziemiach Niemiec w czasie wojny.Jest funkcja ulepszania broni, tzn. tłumiki, bębenkowe magazynki, większy kaliber itp itd.więcej na google :) )

No i oczywiście finał:

Prototype

Grafika zaje***, fabuła wypasiona, efekty niesamowite, gre w tydzień nawet nie przejdziesz, jesteś tak jak by Xmen 'em.. więcej na google, naprawdę gorąco polecam. !! B)

Opublikowano
NFS U2, Most Wanted, Carbon.

Weź przeczytaj jeszcze raz, dokładnie tytuł tematu.

@Up

Też polecam Prototype, bardzo fajna fabuła, ta cała "sieć", ale niestety rozgrywka nie powala, wszystko się powtarza.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

@iRokushou

Przepraszam, U2 nie ma fabuły... :)

Ale Most Wanted i Carbon ma. Jeśli nie grałeś, lub grałeś - ale miałeś wyłączone filmiki i nie czytałeś "SMS'ów" to... Graj jeszcze raz. :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

Carbon i Most Wanted ma niesamowitą fabułę? Nie rozśmieszaj mnie, przewidywalna i głupia.

To tak jak mówić, że np. Maluch jest dobrym samochodem...

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Gość malutki688
Opublikowano

Jak pomijasz wszystkie dialogi i cut-scenki to się nie dziw. Zapewne nic z nich nie zrozumiałeś...

Poza tym, dlaczego wszystko komentujesz? Ty gry nie szukasz.

Dialogi sa spoko, chodzi o sama gre.Musiz przyznac ze jest malo zroznicowana.Kazde nowe miasto to te same misje...Wdrap sie na wieze, ukradnij lub komus pomoz a potem zabij bosa.

Gra jest fajna ale nudna.

Opublikowano
Dialogi sa spoko, chodzi o sama gre.Musiz przyznac ze jest malo zroznicowana.Kazde nowe miasto to te same misje...Wdrap sie na wieze, ukradnij lub komus pomoz a potem zabij bosa.

Gra jest fajna ale nudna.

Zależy dla kogo ;) Mi akurat się spodobała i skłoniła do kupna dwóch kolejnych części.

1339163822-U301909.png

Gość malutki688
Opublikowano

Zależy dla kogo ;) Mi akurat się spodobała i skłoniła do kupna dwóch kolejnych części.

Kolejne czesci sa zajebiste :) 1 pozostawia taki niedosyt podczas gry :(

Opublikowano

Assassin's Creed - przeszedłem all części ostatnio. Podobała mi się.

XIII - nie wiem czy ktoś w to grał ale coś o podobnej fabule szukam. Grafika nie musi być kosmiczna, ale tam fabuła jest po prostu cudowna. (nawet do mmt o tym recenzje pisałem).

Od kuzyna zamierzam pożyczyć Crysis 2.

Prosiłbym o nie podawanie gier typu NFS :X Nie o taką fabułę mi chodzi.

Gothica jakoś nie trawię ;/

Poczytam/pooglądam o tym "Prototype"

Jeszcze rzućcie coś z horrorów/kriminalnych, ale oczywiście nadal chętnie przejrzę wszystkie gry jakie proponujecie.

Mam tylko jeszcze jedną prośbę - nie wymieniajcie mi po 10 gier. Wymieńcie te które wspominacie najlepiej :)

edit@ tylko PC

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...