Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TIBIA AUTO 9.10 DZIAŁA POD WINDOWSA 7

damiankos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko sie da ; ) musisz zrobić tak jak w instrukcji : ) i bd śmigało : )

Opublikowano

damiankos

Edytuj pierwszy post i dodaj to :

Jeżeli na Windowsie 7 macie problemy z tym ( ERROR! Unable to read TA install directory! Please reinstall ).

Na zleży uruchomić tibie jako administrator i tak samo postąpić z Tibią Auto.

U mnie pomogło.

Opublikowano

hah

Też teraz miałem z tym problem bo na Vite się przesiadłem .

Ale plik do rejestru pomógł ; )

++

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

A mi coś nie dziala:/ włączam tibie loguje się uruchamiam Tibia Auto i zamiast wyświetlić mi nic pisze unknow wciskam ok i wyskakuje (tibia.exe version mismatch! Terminating Tibia Auto! (0 0) )

Proszę o pomoc bo nie wiem co mam robić :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Instaluje pythona a w drugiej kolejnosci tibia auto tak? tylko, ze sie nie da could find tibia.exe

I mam identyczny problem jak wyżej nie ma nicku mojej postaci tylko unkown czy jakoś tak i taki błąd mi wyskakuje

Opublikowano

Co do błędu "(tibia.exe version mismatch! Terminating Tibia Auto! (0 0) )" Polecam czytać uważnie, aby to uruchomić naciskasz prawym przyciskiem na tibiaauto.exe i bierzesz uruchom jako administrator i wszystko działa ;) jeśli pomogłem daj +

Dziękuje za bota daje + !

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam : ) . ja mam jeden problem bo pokazuje mi tak jak sie ma postac czyli "Algons Rider [231]: tekst" to w lvl pokazuje mi liczby strasznie wysokie np "[10288:" da sie cos z tym zrobic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...