Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blad z combat arms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wejde na combat arms zagram np 1 potem pojde gdzie indzej to mi sie gra wylancza i czasami pisze

combat arms

out of memory

a czasami nic. Mam ram 2gb inne gry se daja rade na starym kompie nie mialem takiego problemu tylko na tym nowym stary mial 1gb ram

na dysku mam jesce 88gb wolne

mam dysk dla win

i dysk dla gier itp

moze ktos pomoc mi to naprawic? bo to mnie wkur*** raz na oil rig staty kills:40 ded 6 i nagle gra sie laguje i wylancza ;(

Opublikowano

tp nie wina sprzetu , tylko blad gry..ja np po ostatnim patchu mialem wszystko git dopiero kilka dni temu jak wszedlem do gry to nie moglem skakac ani przykucnac i okazalo sie ze jestem po brode w ziemi i tylko reinstal pomogl bo zadne zmienianie ustawien itd niepomoglo..a lagow nigdyu nie mialem..tak wiec tylko reinstal moze ci pomoc...

Opublikowano

tp nie wina sprzetu , tylko blad gry..ja np po ostatnim patchu mialem wszystko git dopiero kilka dni temu jak wszedlem do gry to nie moglem skakac ani przykucnac i okazalo sie ze jestem po brode w ziemi i tylko reinstal pomogl bo zadne zmienianie ustawien itd niepomoglo..a lagow nigdyu nie mialem..tak wiec tylko reinstal moze ci pomoc...

ale moj kupel po patchu wszytko mial dobrze i ten blad byl jesce przed patchem

Opublikowano

a nie masz jakiegoś wykrytego hacka w folderze gry ? Sprawdź czy nie masz nawet do innych gier, bo One mogą być blokowane

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

a nie masz jakiegoś wykrytego hacka w folderze gry ? Sprawdź czy nie masz nawet do innych gier, bo One mogą być blokowane

ale co ma hack od wylaczania combat arms nie nie mam zadnego hacka usunolem

Opublikowano

Wyłącz modem, niech ochłonie po długiej pracy | nie ściągaj plików w trakcie gry..

modem bym wylanczany na 2h i niewiem co to ma do tego jak mi sie gra wylancza a nie poloczenie z netem i nic nie pobieram