Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DOWNLOAD] CF HACK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jest to hack z innego forum lecz nie działał jak trzeba wiec sam poddałem go modernizacją C++ i teraz wszystko w miare działa

Ubogo ale zawsze

features:

Nochange---F4

NoReload---F4

Pojedyńczy ogień---F5

1 Hit ---F6

Range Hack/ long knife visual ---F7 <----- ten nie działa jak trzeba

No ScopeOverly ---F8

wiec tak nie używamy ByPassa ,injector w przypadku Visty i 7 odpalamy jako administrator wybieramy dll i włączamy crossa

po odpaleniu jakiejś opcji nie da sie jej wyłączyć (nie wiem dlaczego), f'ki klikamy dopiero po wejściu do gry

---------------->>>>SKAN<<<<----------------

Miłej gry

Vogeelz

HACK

UWAGA POMIMO AKTUALIZACJI HACK WCIĄŻ DZIAŁĄ

PAMIĘTAJ ABY ZAWSZE SPRAWDZAĆ GO NA NOWYCH KONTACH ABY UNIKNĄĆ BANA OD Z8

To jest ukryta treść, proszę

Edytowane przez Vogeelz
12543913_12_1.png
Opublikowano (edytowane)

dlaczego plik ktory jest zalaczony do sciagniecia ma 336,88 KB ,a zeskanowany plik ma 344,966 ?

Zrobiles nowe konto i majac jednego posta kazdy ci zaufa ? nie zostaniesz posiadaczem nowych kont !!!

PS: Kto mi dal + -a

Edytowane przez jack777
Opublikowano

kolega dobrze napisał ! podaj SS z GRY! itp albo jakieś Video.

i podaj może wytłumaczenie jak go odpalić??

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

2--,Nie pomogłem? Też daj -

3--,Mam racje? daj -

4--,Nie mam racji patrz pkt wyżej i daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Wstaw To jeśli kochasz MPC FORUM

Opublikowano

dlaczego plik ktory jest zalaczony do sciagniecia ma 336,88 KB ,a zeskanowany plik ma 344,966 ?

przyjrzyj sie temu chłopczyku z 1000 pytań

336 KB (bajtów: 344 966)

sprawdź sobie jakiś plik na pulpicie i zobaczysz taka różnice

strona po prostu określiła jego wartość w KB a skaner w bajtach stad ta niedokładność

12543913_12_1.png
Opublikowano (edytowane)

http://clan.z8games.com/charstat_cf.aspx?usn=3920715 zalosne seregant 2 haha marne idz spac losiu !!

to moje pierwsze konto jakie miałem w cf. Bez urazy ale widzę ze jesteś tępy skoro uważasz że zarejestrowałbym się pod tym samym nickiem na forum dla cziterow co na z8... żałosne i daremne

jakby ktoś miał problem ,i injector spamował błędami to brakuje .dll - msvcr100.dll i msvcr100d.dll o ile pamiętam

Jak ktoś nie chce to nie musi go próbować ,ale chyba oczywistą rzeczą jest że nie sprawdzone hacki testuje się na nowych kontach żeby w razie problemów nie dostać bana na 3 dni

Dodam jeszcze że to była moja dobra wola że posiedziałem i zmontowałem działający hack i wrzuciłem go na forum z myślą o polskich graczach ale teraz widzę że to nie bardzo miało sens bo ciągle ktoś po mnie jedzie. Widzę że w dupie macie czyjąś prace i chcecie gotowca a sami nie macie pojęcia o tym.

Chciałem żeby to forum a dokładniej dział poświęcony hackom do CF trochę się rozwinął i wydawał własne jak dxt. Gdyby nie to(ciągła jazda po mnie), to mógłbym marnować godziny z życia i pisać coraz to lepsze hacki (speed byłby przypuszczam za 4 dni bo gotowy code już mam a reszta jak wall i aim to kwestia tygodni może miesiąca). Ale widze że jeszcze nie czas na to.

Pozdrawiam

Vogeelz

PS: sry że tak dopisuje. Wiem że przy VIP hack'ach z dxt te które ja bym robił byłyby słabe(w sumie kto wie..) ale chociaż spróbowałem dać coś od siebie dla tego forum, zanim coś napiszecie to może zastanówcie się ile wy wkładacie w jego rozwój. Wiem że najlepiej znaleźć i ściągnąć i po sprawie ale miejcie na uwadze to że ktoś spędził trochę czasu aby w miarę wszystko funkcjonowało jak trzeba.

Edytowane przez Vogeelz
12543913_12_1.png
Opublikowano

Kolego nie podam swojego nicku z GRY !!! ale Zapraszam cie na 1sv1 podaj zcas i miejsce jak ja widzr twoje kili 1100killi na 1900 ded. to mnie rozpierdala i co ty piszesz ,ze nasze konta są marne?? a po 2 to niech hakerzy się przejadą na twoim hacki kageloger ;d;d;d;d; to jak przyjmujesz wyzwanie moja ranga jest taka z,e ty nawet jej nie widziałeś a nicku nie podam moge w gzre ale nie na tym forum pzdr

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano (edytowane)

Kolego nie podam swojego nicku z GRY !!! ale Zapraszam cie na 1sv1 podaj zcas i miejsce jak ja widzr twoje kili 1100killi na 1900 ded. to mnie rozpierdala i co ty piszesz ,ze nasze konta są marne?? a po 2 to niech hakerzy się przejadą na twoim hacki kageloger ;d;d;d;d; to jak przyjmujesz wyzwanie moja ranga jest taka z,e ty nawet jej nie widziałeś a nicku nie podam moge w gzre ale nie na tym forum pzdr

rozmowa z ludźmi tak tępymi i nie umiejącymi czytać ze zrozumieniem jest bezcelowa... powtórzę to jeszcze raz TO KONTO MA JUŻ SWOJE LATA I BYŁO MOIM PIERWSZYM KONTEM KTÓRE ZELOZYLEM PRZESZLO 2 LATA TEMU JESZCZE ZA CZASÓW SUBAGAMES WIEC NIE PIERDOL ŻE NIGDY NIE WIDZIAŁEM TAKIEJ ZAJEBISTEJ RANGI JAKA TY MASZ BO WIDZIAŁEM NIEJEDNO PIERDOLONY BŁAŹNIE. Widzisz datę logowania?

hack ten był robiony z początku tylko pod moja osobę i znajomych, jak pisałem na początku jest to udoskonalona wersja hacka który okazał się lipny , nie chcesz nie pobieraj.

Aha i mam wyjebane na twoje konto

Walka 1vs1 nie ma sensu bo szkoda mi rozpierdalać pizdy i tracić czas. Jak na razie wolne chwile poświęcam na udoskonalanie mojego czita a w crossie mam czas tylko na robienie misji i na nic wiecej

Do tego posiadam życie prywatne w przeciwieństwie do ciebie... niech zgadnę prawiczek, z lekka otyłością który napina się przez internet i pokazuje ile jest wart ( i tak wszystkiego się wyprzesz)

Droga nie tędy przyjacielu zacznij coś ze sobą robić i nie zamulaj przed kompem cały dzień

PS: Co do hack'a to wallhack okazał się łatwiejszy niż myślałem, a speed pomimo gotowego codu trochę przerósł moje umiejętności w programowaniu i za bardzo szaleje- na razie próbuje go optymalnie ustawić ale nie jest to łatwe

Odpowiem przy okazji kolejnemu hajterowi

JasiuSmietana

niezmiernie cieszę się że zapracowałeś sam na swoje konto

zadziwię cię... ja też sam na nie zapracowałem od samego początku. Nie kradnę kont ponieważ doceniam prace innych dlatego np nie zmieniłem nazwy hacka na którym bazowałem z uwagi na prace którą ktoś w niego włożył i dał mi podstawę do rozpoczęcia "własnej produkcji"

Edytowane przez Vogeelz
12543913_12_1.png
Opublikowano (edytowane)

Bla Bla Bla mnie pierdolą twoje chacki ... a twoje wypowiedzi mnie irytują ogarnij się chłopie mi hacki nie są potzrebne lecz chce ustrzec Graczy przez takimi burakami jak ty ! mówisz ,ze jestem NO LIFEM.

TAK JESTEM SIEDZĘ NA KOMPIE po 13h i napierdalam w CF'a a wiesz dla czego bo to lubię i osią.. już wystarczająco.

PS: jeszcze jedno : SKORO NIE CHCESZ GRAC 1vs1 bo mnie rozpierdolisz. TO WYJDZ 1vs1 i udowodnij to mi i całemu MPC-forum. A co do otyłości to się mylisz. do pięt mi nie dorastasz może i w tworzeniu hack'a jesteś jakimś tam AMATOREM ale jeśli chodzi o gre jesteś dla mnie SZMATĄ ! nawet na speed haku Cię rozpierdole

Edytowane przez Sejde

Zbieram minusy

1--Pomogłem daj -

3--,Mam racje? daj -

Piszę Poprawnie

Po Polsku.

lovempcforumpl.gif

Opublikowano

Nie używam cheatow (przynajmniej już nie używam) ale zauważyłem że No Reload i NoChangeWeapon jest pod F4 i widzę po raz pierwszy że ten cheat rzucił tradycje nie ma Wallhacka o.O

Łap + nie przetestuje :)

Za 2 dni ten hack będzie zablokowany na 100% w końcu wystarczy wysłać go Saidinowi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...