Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Z warrockiem w 3D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema!

Ostatnio przeczytalem temat o warrocku w 3D . Bardzo mnie zaciekawil efekt 3D w grach, wiec odrazu sciagnalem sterownik i zainstalowalem. Gdy wlaczylem stereo i potem warrocka nie pojawil sie obraz anaglifowy, a w innych grach tak ( Bad Company 2, NFS: Hot pursuit, Sniper Ghost Warrior). Nie wiem w czym problem. o.O

Co do karty graficznej i directX'a

Gigabyte radeon HD 4850

DirectX 10.1

Tu chyba bez zastrzezen. B) ( z reszta tu macie linka http://www.speedyshare.com/files/29381859/Karta.jpg )

Za wszelka pomoc +/- jak kto woli

PS. okularow nie mam bo nie zamowilem jeszcze, ale nawet bez nich widac czy jest 3d czy nie ;)

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

Z tego co słyszałem to nie działa tak dobrze i ze sa specjalne monitorki wlasnie do 3D i na nich dobrze widac... Nie jestem przekonany do tego wątku.

add.png

Opublikowano

Jak masz monitor 3D to efekt jest doskonaly. Ale obraz anaglifowy mozna uzyskac na kazdym monitorze.

A poza tym nie tego dotyczy temat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Odświeżam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coś mi się zdaję ,że twoja karta nie odtwarza 3D ,dlatego nie działa.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano (edytowane)

@Up

Gdy wlaczylem stereo i potem warrocka nie pojawil sie obraz anaglifowy, a w innych grach tak ( Bad Company 2, NFS: Hot pursuit, Sniper Ghost Warrior)

Obraz anaglifowy to wlasnie 3D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...