Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z minecraft'em

Mianowicie, kiedy włączam minecrafta wszystko jest ok, loguje się na swoje konto i później po zalogowaniu wyskakuje czarny ekran i crash MC

Nie instalowałem żadnych modów.

Crash wygląda tak:

asdbb.png

Nie wiem czemu pisze bad video card drivers, jak wg mojego komputera mam najnowsze sterowniki, więc raczej nie jest to wina moich sterowników.

Sprawdzam przez narzędzie win 7 czy są dostępne jakieś nowe sterowniki, to pisze że mam aktualne.

Mój system : Windows 7 Home Premium

32 bitowy.

Proszę pomoc.

Opublikowano

Powiedz jakie masz sterowniki do karty graficznej, ściągnij javę 7, i sprawdź czy nie ma nowszych sterowników. Może być tak, że masz za słabą karte graficzną na Minecraft.

Sprawdź :

http://www.mpcforum.pl/topic/343995-tutminecraft-czarny-ekran-to-juz-nie-problem/

http://www.mpcforum.pl/topic/372530-tut-jak-pozbyc-sie-bledu-bad-video-card-drives-lub-opengl/

Opublikowano (edytowane)

Sprawdź może normalnie na stronie producenta. Ja nie wierzę temu update windows'a. Jak raz go użyłem to musiałem formata zrobić.

Możesz mieć też coś w opcjach grafiki nie tak.

@up za słabej to raczej nie ma, bo sam windows by mu się ciął

Edytowane przez EvoNeT
Opublikowano

W takim razie spróbuj wgrać starsze stery, bo przez to przeinstalowanie, zaktualizowałeś sobie stery, a wcześniej pewnie miałeś starsze.

Opublikowano

A skąd mam ściągnąć starsze sterowniki?

Moja karta graficzna to : ATI Mobility Radeon HD 4650 (Microsoft corporation WDDM 1.1) - To jest wszystko to co jest napisane w menadżerze urządzeń :P

Opublikowano

Na

filehippo.com

są przeważnie starsze wersje też. Może po prostu masz starą kartę graficzną, a nowe sterowniki nie są z nią kompatybilne.