Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] PolandProMt2

PolandProMt2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stronka bedzie o 22.

Pierdolnac na szybkiego www to nie problem, trzeba sie bawic zeby taki neosek jak Xiao sie nie wjebal!

Btw. jak ktos mysli ze to fake to niech wypierdala.

Ja nie zbieram ludzi pod IS bo go nie bedzie.

Opublikowano

Jeśli nie bedzie jutro startu tak jak mowia to zaloze sie ze wiekszosc juz nie wejdzie nawet tu z mysla ze to fake. Za dużo fajnych rzeczy ktorych jeszcze nigdzie nie ma. Ale tak mowiac szczerze mam gleboka nadzieje ze to real zapowiedz.

Opublikowano

Server może być prawdziwy ale to już nie jest stary metin 999lvl brak podziału na królestwa już widzę co się będzie działo co wy robicie z tym metinem mnie nie obchodzi jak mnie ocenicie ale mówię ze ten server to będzie jedno wielkie dno ! ;]

Pozdrawiam

Opublikowano

Mam nadzieje Poland że nie klamiesz bo czekam na serwa. Dałbyś jakieś ss ale nie z elit tylko swoje?? To minuta roboty. Please.

Opublikowano

Ok Prosimy o link do strony!

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Opublikowano

Obiecanki cacanki nie czekajcie bo pewnie się opuźni jak wszystko co prywatne

LICZE NA + JEŻELI POMOGŁEM

DevekPro DevastatorWP,Devastator88,DevastatorBM Lub Destruktor,Destruktor88 Moje Nicki na Dedykach =]

satabplayer.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...