Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Privy vs PL!  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wole Metin2PL ,bo tak gdy wbijesz spory lv wtedy malo dzieci bedzie "trollowac".A na privach kazdy dzieciak wbije lv i potem chwali sie kolegom z piaskownicy.Niestety taka prawda.Na privach ja lubie sie pobawic ale jak juz to gram na tych bardziej "hard" lub "medium" .

s5 - 65 / 70 / 82 lv OFF

ferwgre.png

Balmora !

Opublikowano

Ogólnie to już wgl nie gram.

Ale wole PL ponieważ na privach latają takie 120 lvl w hwangu i kozaczą brakiem słownika ortograficznego.

Opublikowano

Jestem neutralny co do tej ankiety. Uważam, że metin2.pl jest, a raczej był dość dobry do puki nie wzrosły ceny i nie zaczęły działać chińskie boty. Privy także są dobre, ale tylko gdy maja jakieś nowości :)

Opublikowano

To oczywiste że tylko garstka ludzi lubi pl ja wole privy. Aktualnie gram na pl dla zabawy.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Pl jest ciekawy od 40 lvla ;>

a połowie nie chcę się wbijać bo to troszkę trwa sam mam szamankę 42 lvl i full spoty na bo a tu 2 % ;D

Dla tego ludzie lubią grać na privach ale ja wole na Pl .

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Na priwach gram dla zabawy.

Na plu na razie nie gram, ale uważam, że PL jest lepszy, bo po pierwsze na wyższych lvlach większość ludzi jest ogarnięta, po drugie istnieje coś takiego jak dt(wiem, wiem na priwach też, ale kto na priwach robi dt...) i przynajmniej masz jakiś skok adrenalinki jak wiesz, że jarasz z 50zł :P

No i pl nie padnie.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Hmm.. no to ja się też może wypowiem..

PL: Na niższych lv są dzieci neo które nie widziało słownika na oczy , na wyższym lv można znaleźć spoko kumpli i gildie.. jest trudniej , jest mniej pseudo kozaków ale za to wszystko jest drogie , ponieważ większość graczy kupuje yangi.. można powiedzieć , że na PL'u rządzi Allegro i boty..

Privy: Na początku gra dla zabawy lecz można się tak ''zadomowić'' , że się gra cały czas tak jak na PL'u tak samo można znaleźć spoko kumpli i gildię , jest dużo ''neosów'' którzy mają duży lv a nie wiedzą , że jest takie coś jak słownik.. niektórzy myślą , że na privach pograsz 2 dni masz 150lv , ale wcale tak nie jest.. tak zdarzy się tylko na 4fun'ie.

Sam gram na PL'u ale wolę privy..

Opublikowano

są i tacy, że płaczą, bo na PL'u nie umieją zarobić, a na privie zrobić dobrego eq.

zależy, według mnie easy umiarkowany priv do pewnego zakresu, np. Avalon albo też męczenie na PL'u.

dla mnie większa zabawa na PL'u.

Opublikowano

Wole priv, bo traktuje metina jako rozrywke mala odskocznie, a nie obowiązek jak na Plu cokolwiek robisz to z myslą o złotówkach... Ja podziekuje; )

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Opublikowano

Wiadomo że Metin2.pl jest lepszy niż każdy priv. na privach masz jakies sraczkowate hwangi masa debili którzy najwyraźniej myślą że słownik gryzie. Żeby coś osiągnąć na PL to na prawde trzeba się postarać. Bardzo ciężko wbić skille na G. a jeszcze trudniej na P. Nie ma żadnego "eq smoka" co daje 9999999k pż . Moi "koledzy" grają na privach bo "pl to guwno" a jaki mieli największy lvl na pl? 50 =) Wszystko na temat.... Pozdrawiam :*

2060315012_a002786a08_o_89250106.jpg<---- zanim zaczniesz spamować w moich tematach pomyśl, co by Technoviking z Tobą zrobił
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...