Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

mam kilka pytań .

czy jest taki plugin w którym możemy stworzyc komende a po wpisaniu jej wyświetli się jakieś zdanie ?

przykładowo chciałbym wprowadzić komende /pierwszekroki i po wpisaniu jej by się wyświetliło

-Przeczytaj zasady

-Poproś admina o teren

itd itp

jak można zmniejszyć ilość spawnowanych potworów i zwierząt na serwerze ?

jak nazywa się plugin dzięki któremu możemy sprzedawać teren ? i jak go obsługiwać ?

jakim pluginem możemy stworzyć arenePVP

Opublikowano

Żeby zrobić, to w pierwszym pytaniu - Musiałbym ogarnąć jave. Stworzyć swój plugin.

Spawnowanie mobów = Mi się wydaje, że na to nie ma względu. Same się spawnują, gdzie powinny.

Teren\y = nie pamiętam.

Arenę pvp, zrobisz pluginem World Edit + World Gurad. - Pamietam że był taki poradnik na MPC. Działa.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

@UP

na niektórych serwerach jest tak że jeśli wpiszesz na przykład

/pierwszekroki

to się wyświetla to i to

również na innych serwerach widać że zwierzęta nie są tak często spotykane jak na singlu, że obejrzysz się a tu wszędzie zwierzęta tylko trzeba poszukać

Opublikowano

@Refresh

czy jest taki plugin w którym możemy stworzyc komende a po wpisaniu jej wyświetli się jakieś zdanie ?

przykładowo chciałbym wprowadzić komende /pierwszekroki i po wpisaniu jej by się wyświetliło

-Przeczytaj zasady

-Poproś admina o teren

itd itp

jak można zmniejszyć ilość spawnowanych potworów i zwierząt na serwerze ?

jak nazywa się plugin dzięki któremu możemy sprzedawać teren ? i jak go obsługiwać ?

Opublikowano

1). Skoro na innych serwerach często spotykasz takowy plugin to logiczne, że musi istnieć i podejrzewam, że jest to spolszczona wersja jakiegoś informatora. Jeżeli znajdę wiecej info na ten temat dam Ci znać.

2). Ilość spawnowanych potworów możesz zmienić za pomocą pluginu... Zapomniałem :huh:

3). Plugin o który Ci chodzi to RegionMarket. Współpracuje on z WorldEdit oraz WorldGuard. By sprzedać wyznaczoną działkę stawiasz na niej tabliczkę po czym w wpisujesz kolejno :

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

@UP

coś mi crashuje ten regionmarket ;/ mam kilka pluginów i gry wgram go to permissions i IChat się wyłączają czy coś.

Teraz chodzi mi tylko o plugin dzięki któremu moge zmienić ilość spawnowanych zwierząt i potworków, każdy który udzielił mi pomocnej odpowiedzi ma po plusie .

Opublikowano

w commandbook masz tekst pokazany po zalogowaniu np: Witaj theoo wpisz <komenda> (o to chodzi?)

Opublikowano

chodzi mi o to że ustawiam komende

/pierwszekroki

i gry ktoś to wpisze wyświetla się dany tekst

proszę też o plugin którym można edytować ilość spawnowanych potworów i zwierząt