Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Taredia

Gość BaleweoO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer napewno będzie zajebiaszczy...niedowiarki.

Pozdrawiam.

beznazwy1rra.png

Sygna by: HardMyStyle

Gość BaleweoO
Opublikowano

Nowości będą wprowadzane stopniowo aby nie znudzić gry.

Dodałem postęp, jak stoją sprawy ze stroną serwerem itp.

Opublikowano

Witam, jestem WebMasterem, mam skończoną stronkę w 100% która miała być na innym serwerze, ale niestety nie wypalił. Więc mogę ją Edytować na TarediaMt2. Ma ona wszystko, potrafię zrobić wszystko związane ze skryptami i wgl. Czego oczekuje za takie coś? Vipa na Serwerze, oraz 100% opiekę nad stronką z możliwością Edycji jej. Jeżeli chcesz zobaczyć demo strony, zapraszam na PW, w celu ustalenia różnych informacji. Pozdrawiam, Sceptyks.

S a t i l i o n - E d i t i o n

Gość BaleweoO
Opublikowano

Witam, jestem WebMasterem, mam skończoną stronkę w 100% która miała być na innym serwerze, ale niestety nie wypalił. Więc mogę ją Edytować na TarediaMt2. Ma ona wszystko, potrafię zrobić wszystko związane ze skryptami i wgl. Czego oczekuje za takie coś? Vipa na Serwerze, oraz 100% opiekę nad stronką z możliwością Edycji jej. Jeżeli chcesz zobaczyć demo strony, zapraszam na PW, w celu ustalenia różnych informacji. Pozdrawiam, Sceptyks.

Przykro mi, nie jesteśmy zainteresowani.

Opublikowano

Największy poziom w grze to 150, jednak tylko gracze z wytrwałą wolą do expienia będą mogli go zdobyć.

Jeśli tylko wytrwali gracze to czy będzię im coś dane za tą wytrwałość ? czy tylko "top1"?

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Hmm, wydaje się ciekawie.

Zobaczymy, co wyjdzie.

Liczcie na ciekawą grę

Pozdrawiam, [GA]Jake

Opublikowano

PO CHUJ JEST REGULAMIN skoro robicie wyjatki dla swoich kolegow? gdzie ss? gdzie data startu? niema? to wyjazd stad a nie bedzie nastepna prezentacja jak elcardia stala pol roku!i tak jak ktos wyzej zauwazyl.server baardzo przypomiina triadice/tiverie. brak bodzia,misja ze zjawa na metal,z nevrasta wzieli oddawanie biologa. poskladaja co lepsze z serverow i mysla ze beda fajni.pewnie na start nie bedzie bojowca ,zeby mozna go kupic w is. bo az tak glupi nie beda chyba zeby dac w is bronie...a zarobic trzeba.

Opublikowano

10. Należy podać przybliżony termin startu [ poślizg max 14 dni ]

11. Wprowadzenie weryfikacji prywatnych serwerów poprzez wstawienie SS'a bądź video z zapowiadanego serwera. Na przynajmniej 2 SS'ach/ Video musi być napis poprzez komendę /b bądź /n "Dla MPCforum". SS/Video ma znajdować się na pierwszej stronie!

I co że zgoda od x070x ?

Regulamin wszystkich dotyczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...