Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Gra podobna do Metina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż mam problem ze znalezieniem gry podobnej do metina.W metina przestałem grac gdzieś już z 8miesięcy temu(w metina ogólnie grałem przez 4lata) i od tamtej pory jakoś nie mogę znaleźc takiej gry która wciągnęłaby mnie na dłużej.

Testowałem już:

-Cabal Online

-Mythos

-4Story

-Kal Online

Najważniejsze dla jest aby:

-było dużo graczy,było z kimś normalnie pogadac

-grafika piękna byc nie musi,ale graf.cukierkowej nie znoszę.

-dobrze jakby trochę polaków grało na serwerze.

-przydałoby się jakbym mógł normalnie przybliżac,oddalac kamerę.

-coś takiego,że można bic dużo mobów na raz.

To tyle.za każdy post,który wniesie coś do dyskusji daję plusa i 5 na profil.

Z góry dziękuje za jakąkolwiek pomoc.

P.S.Piszę tutaj ponieważ zagląda tutaj dużo modów(czyt.rozgarniętych ludzi) więc liczę że oni mi pomogą.

www.pustkamiska.pl -błagam klikajcie i pomagajcie zwierzętom ze schroniska.

Opublikowano

Nie ma takiej, a w ogóle to wszystkie mmorpg to to samo tylko metin wyróżnia się tym napierdalaniem AoE

Jest Divine souls ale to jest zupełnie co innego, expisz w dungeonach i w ogóle nuda

A co do twojego "ps" - który mod tutaj jest ogarnięty? :O, połowa zaraz napisze "metin to guwno", a druga połowa poleci ci gre w której dziale moderuje

x

Opublikowano

jest duzo takich gier ale zaby walic paru naraz to tylko w league of legends ze slonecznom peleryna (po polsku wystarczy znienic na PL wiecen na yt)

A może popaczysz w RPG offline

Ja gralem w gry:

Te co polecam

CS

league s4

Metin2 (priv)

Lineage2 (mozna grac za darmo wystarczy popaczec)

Rappelz

Marne

combat arms eu

Metin2

league of legends

nostale

Premiery/bety/gry w które graja koledy

APB all points bulletin (beta) gta online znajdziesz jak w tej firmie co 9dragon

World of takns

Word of wacraft king licht czy costakiego

To tyle masz tu strzelanki/mmorgp/mmorts/mmofps

Za pledy to sie mnie nie czepiac tylko nie mam angielskiego w szkole tylko niemeici a nie bede sciagal z google xD:D

userbarvh.png
Opublikowano

Last chaos:

Zaje*** grafika, dużo ludzi (sami polacy) polska wersja językowa.

Można mieć wierzchowce które dają buffy.

Dużo misji.

Dużo postaci, skilli, eq.

Ciekawe misje.

Ciekawa ''fabuła''.

Dużo map i mobów.

Dużo npc.

Dopóki nie zagrasz nie poczujesz tej mocyy ! ^^:)

Opublikowano

Poczekaj na Open Betę Dragon Nest od Nexonu, na Amerykańskiej nie będzie można chyba grać bo będzie blokada, ale jest wersja SEA, której CB startuje 13 lipca, kończy się chyba 19, więc za max. miesiąc pewnie będzie Open Beta. A gra jest na prawdę warta uwagi.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Na początku, dziękuje że tyle ludzi zainteresowało się tematem.

Na razie z powyższych postów wybrałem do przetestowania:

-Last Chaos

-LoL

Jeśli ktoś zna jeszcze jakieś gry warte uwagi,to proszę się udzielac ;)

Dla użytkowników,którzy trochę bardziej wysilili się w sowich postach dałem po + i 5 :)

Opublikowano

Guild Wars - 50zł jedna kampania, a jest ich 4. Grałem 3.500h i mi się nie znudziła! Polecam... :)

Oferuję moje usługi webdeveloperskie (HTML, CSS, JavaScript (jQuery, AJAX!), PHP, MySQL, PERL).

Więcej pod PM.

Opublikowano

@Refresh

@hujchuj moderatorzy są bardziej ogarnięci niż większośc normal.użytkowników ;)

Przetestowałem Last Chaos i na razie jakoś mi się tak nie za bardzo spodobał.

Tutaj mam pytanie czy zagrac w LOL'a czy lepiej poczekac na gry które powstaną w przeciągu 2mies.?

Opublikowano

Nie ma gry podobnej do Metin2 każda gra jest inna. Looknij na Last Chaos lub 4Story

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Pewnie Last Chaos... Człowieku, czy tak trudno przysiąść i poszperać w necie, a nie, prosić od razu o pomoc innych? pzdr.

ZBIERAM +

Opublikowano

@up 'Człowieku" testowałem już z 10 gier i jakoś w większośc po ponad miesiącu przestawałem grac,ja wole się spytac na tym forum ludzi którzy mieli już stycznośc z mmo i mogą jakoś mi pomóc wybrac.

Opublikowano

Poczekaj na Open Betę Dragon Nest od Nexonu, na Amerykańskiej nie będzie można chyba grać bo będzie blokada, ale jest wersja SEA, której CB startuje 13 lipca, kończy się chyba 19, więc za max. miesiąc pewnie będzie Open Beta. A gra jest na prawdę warta uwagi.

Tez radze ci poczekać na dragon Nest bo zapowiada sie całkiem fajnie

A narazie moze troche odmienna od drogon nest : Silkroad :P

Opublikowano

Vindictus fajna jest gierka tylko trzeba proxy zmieniać :( do grudnia według Nexonu (firmy która stworzyła grę) ma wyjść wersja europejska. Gierka świetna a zmiana proxy to zaledwie 5 minut roboty :P

Opublikowano

League of Legends? Nie podobne, ale ja grałem długo w metina i próbowałem tyle gier, że szok... Dopiero League of Legends mnie wciągnął i przerzuciłem się na niego.

Opublikowano

nie ma zadnej gry podobnej do metina oprócz metina :) wczesniej czy pozniej pewnie do niego i tak wrócisz jak wiekszosc

2up;

vindictus... w sumie mogl bym sciagnac ale juz na necie widzialem ze gierka srednia bo caly czas praktycznie latasz tylko na te instancje i nakurwiasz ;> jak bedzie europejska to sciagne bez zadnej zabawy w proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...