Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G-Metin2 wystawiło na allegro postać 99lv

link:

To jest ukryta treść, proszę

Nie kupujcie tego, wystarczy popatrzeć na ich reputację i komentarze!!!

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Oni wystawiaja to nie pierwszy raz jestem ciekaw co pozniej robia z kupujacymi , gdyz nie maja żadnego negatywa za sprzedasz konta tylko za yangi

Opublikowano

Słuchaj, można kupić bo wystawili na allegro jak coś pójdzie nie tak to do teamu allegro się zgłaszasz później policja i sąd =)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Słuchaj, można kupić bo wystawili na allegro jak coś pójdzie nie tak to do teamu allegro się zgłaszasz później policja i sąd =)

pisze praz ostatni i zanotuj sobie pojdzie do sadu za to ze chcial kupic cos co nie mzona handlowac wiec sam sie pograzy.allegor ma tez gdzies poniewaz nie mozan wystawiac kont itp itd i by sie tez pograzylo.wiec nie piszcie bzdur ze policja i sad.jedyne rozwiazanie to najlepiej jak ktos jest ze Szczecina to umowic sie na odbior osobisty podlazisz ze swym laptopem zmeiniasz wszystko meial i chaslo do konta i palcisz do reki im kase.zreszta mysle ze sciema wielka bo screna nie mieli ani zbyt opisu dobrego o koncie.

Opublikowano

pisze praz ostatni i zanotuj sobie pojdzie do sadu za to ze chcial kupic cos co nie mzona handlowac wiec sam sie pograzy.allegor ma tez gdzies poniewaz nie mozan wystawiac kont itp itd i by sie tez pograzylo.wiec nie piszcie bzdur ze policja i sad.jedyne rozwiazanie to najlepiej jak ktos jest ze Szczecina to umowic sie na odbior osobisty podlazisz ze swym laptopem zmeiniasz wszystko meial i chaslo do konta i palcisz do reki im kase.zreszta mysle ze sciema wielka bo screna nie mieli ani zbyt opisu dobrego o koncie.

Na allegro można wystawiać takie rzeczy.Za oszustwo na allegro grozi to wszystko samo jak komuś ukradniesz coś w realu ponieważ klikając Kup zawierasz umowę z sprzedającym z której dwie strony muszą się wywiązać.

To że Oni oszukają to wiadomo od dawna

Opublikowano

Oni wystawiaja to nie pierwszy raz jestem ciekaw co pozniej robia z kupujacymi , gdyz nie maja żadnego negatywa za sprzedasz konta tylko za yangi

Mi się wydaje, że wtedy oni proponują wymianę - pozytyw za pozytywa :huh:

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

heh niezli z nich oszusci;D

jak by mnie oszukali na 2000 to bym do nick pojechał i tak im najebał, ze w żebach by mi tą kase oddali

Opublikowano

Na allegro można wystawiać takie rzeczy.Za oszustwo na allegro grozi to wszystko samo jak komuś ukradniesz coś w realu ponieważ klikając Kup zawierasz umowę z sprzedającym z której dwie strony muszą się wywiązać.

To że Oni oszukają to wiadomo od dawna

regulamin metina 2 zakaz handlu psotaciami itemami itp itd czerpanie korzysci jakos tak.sprzedanei czasu poswiecone na gre to tez sprzedanie korzysci.zreszta co powiesz na policji kupilem psotac ktora handlowac nie mozna sorki kupilem czas na stworzenie postaci to policjant spyta jak wygladalo to cos co kupiles i nei dostales a ty kupilem czas na stworzenie postaci to parsknie smiechem caly komisariat.

Opublikowano

ale to nie o to chodzilo w akcie oskarzenia

skad wiesz co jest w akcie oskarrzenia?tam co pisza to jedynie widze ze nei dostarczyli karatow czy czegos tam i nie zna megulaminu tybi nawet wiec moze mozna tym handlowac.zaloze sie ze wiecje dostan za wyludzanie tych logingow i jak pisze najwiecje w tym artykule to z jakos widze ze przejmowali konta i z ich wyludzali wiec watpie by dostali duza kare za sprzeda karteli czy jak to sie zwie.zapewne namierzyli ich bo ktos zglosil kradziez meil i tamto wyszlo w toku sledztwa a nei ze wielke mi hallo.

to powiec mi co pojdizesz na policje i powiesz ze oszukali z czasem sprzedanym nie wydali ci czasu spedzonego na stworzenie postaci tak powiesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...