Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema.

Itemy znajdujemy za granie przez 30min same czy 30min i zabijanie :P tak to mógł bym mieć afk na jednym serwerze.

Edytowane przez blacha212
Opublikowano

Itemy akurat znajdujemy losowo bo kiedyś wbiłem zła klasa ded i dostałem item :D

Limit wynosi 11 h potem nic ci nie dropnie Limit resetuje się w czwartek (każdy)

A obecnie gram w: Minecraft: Terraria: Team Fortess 2: Empire Total War(sporadycznie)

Na początku 1945 roku, US Navy otrzymała unikalna jednostką: pierwszy na świecie statek będący wytwórnią lodów. Nazywał się "Ice Cream Barge" i jego zadaniem była produkcja lodów dla marynarzy na Pacyfiku. Wydajność produkcyjna wynosiła ok. 36 tys. galonów (ok. 136 tys. litrów) lodów na dobę !! Statek a własciwie - barka, nie miał silników i był holowany z miejsca na miejsce. Był tez - z wiadomych względow - najpopularniejsza jednostka we Flocie Pacyfiku !

Opublikowano

Hmm itemy będę znajdował jak sam się będę zabijać? mam pałkę dla skauta co jak się nie trafi to hp tobie zabiera :D

Opublikowano (edytowane)

Nie musisz ani zabijać, ani ginąć. 11 godzin to nie żaden mit, tylko prawda. Oprócz tego pomiędzy otrzymanymi itemami jest przerwa, która trwa około 30-70 minut co pozwala zdobyć tygodniowo mniej więcej 7 - 12 przedmiotów. Żeby je zdobyć możesz przez 11 godzin stać na respie i nikogo nie zabijać, ale item zanim trafi do twojego plecaka znajduje się w "kolejce" ma to na celu nie przeszkadzanie Ci pop-upowym oknem podczas gry, więc żeby trafił z tej kolejki do Twojego plecaka musisz zginąć. Jeżeli masz zamiar idlować (zostawiać postać AFK i czekać na przedmioty) wybierz najlepiej jakiś serwer z mapą do tego przeznaczoną (np. achievement_idle) i zostaw tam po prostu postać na 11 godzin.

Edytowane przez peXu
Opublikowano

@Up

Mów za siebie :)

Ja w czasie 1 rozgrywki (ok. 6h) wydropiłem 4 przedmioty :)

Musisz pograć np. 1h i dopiero zaczną przedmioty dropić :)