Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ExpBot czy warto?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na allegro można wykupić easymetin2 na 30dni za 28zł.

Teraz nasuwa mi się pytanko czy warto.

Mam woja 71lvl i zbytnio nie mam czasu na expienie a z chęcią chciałem dobić większy lvl-ek.

Od jednych słyszałem ze strasznie banują za em2 a inni piszą że to sciema.

Teraz mam do Was pytanie czy warto zainwestować jednorazowo na EM2.

Jeśli ktoś napisze że "Nie" lub "Tak" niech napisze swój argument.

Bardzo zależy mi na tym żeby poexpić ale tak żeby mnie GM-owie nie wyniuchali.

dookie.jpg
Opublikowano (edytowane)

ja powiem nie

-71lvl ryzykujesz , nawet ci nic nie da blokada hs , ponieważ na pl-u teraz grają sami "lizusi" i cie lookaja , film i odrazu do supportu

Edytowane przez A!ml3Ss*

Zbieram +

Opublikowano

Ja myślę że się opłaca kiedyś jak był darmowy em2. to wbiłem 75lv mental po czym został sprzedany na allegro za przyzwoitą cenę.

Tam jest taka opcja że jeżeli jakiś gracz jest w pobliżu to nie zbiera kasy i nie expi, to zaznaczasz to.

Blokujesz wszystko.(Szept, handel, gildie itd...)

Ustawiasz spokojnie w v1/v2 i już. :)

Opublikowano

Ja to myslę w V2 na samym koncu ch4 i wixa tam obserwowałem i bardzo żadko kogo spotkać.

A przeciez np gdyby ktoś mnie zobaczył z takim lvl to by pomyslał "Ze raczej on nie gra na bocie szkoda konta" ;]

Takie jest moje zdanie ;p

dookie.jpg
Opublikowano

Oj, nie warto. Ma to swoje plusy bo lepiej się expi i nie trzeba się męczyć ale minusów jest dużo więcej bo gracze nie lubią cheaterów... Będziesz się zachowywał nienaturalnie i filmik do supportu a w efekcie jest banik. Szkoda pieniędzy naprawde

Opublikowano

LastResort jak grałem wcześniej na EM2 i myslisz ze mało osób groziło mi supportem?

Oj masakrycznie duzo osób ale minęło ponad pół roku i cisza.

Każdy tak mówi ze filmik i banik ale każdy tylko straszy żeby ten co cheatuje zaprzestał.

dookie.jpg
Opublikowano

Ja bym grał, ustawisz tak jak kolega wyżej napisał CH4 V2 na końcu, i jedziesz :D Tylko wtedy przez 30 dni ciągle być musiał być w grze, żeby wbić wysoki lv. Polecam jeszcze od Kamer'a BuffBota :) I powodzenia w exp'ie.

Zbieram -

userbarcsf.png

jjbar.png

zehotka.png

"Nie tłumacz się! Przyjaciele tego nie potrzebują, a wrogowie i tak nie uwierzą..."

Legenda
Opublikowano

Odpowiedzi było dużo. Zamykam aby uniknąć spamu. Grasz na hackach na własną odpowiedzialność.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...