Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kick hack (szarża)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam jedno pytanie. Czy dało by się zrobić kick hacka na szarże? Ponieważ one hit killer (kick hack) polegał na tym że osobę wywalano poza mapę. A czasami jak się walnie szarżą to mob, czy cokolwiek odlatuje daleeekooo. Nie dało by się zrobić żeby za pomocą tej szarży jak się walnie ''odleci'' na większą odległość(w tym wypadku po za mape, dzięki temu by osobę wylogowało)? Jestem w tych tematach zielony, ale zapytać chyba nie zaszkodzi.

Opublikowano

Wątpie żeby takie coś dało się zrobić, aczykolwiek jest taka szansa, ale pewnie za freeko nikt Ci tego nie zrobie, jak w ogóle idzie takie coś zrobić :P

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Da się. w skrypcie skilla szukasz linijki external force: [tutaj coś jest] i zxamieniasz na external force: 999999.99999

Opublikowano (edytowane)

Tak... Dzięki za informacje, tylko że jak pisałem jestem w tym zielony i nawet takiej 'prostej' rzeczy nie potrafię zrobić... ;/ Dlatego mógłby ktoś dać gotowy plik albo powiedzieć jak to dokładnie zmienić?

Hmmm? Pomoże ktoś?

Edytowane przez Reporter88