Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs-Armia [Free Bulding] [50 Slotow] [Dedyk]

karolek0901

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

minecraftlogor.png

INFORMACJE O SERWERZE

Typ Serwera: Survival

Whitelist: OFF

PREMIUM: OFF

Moby: ON

Zwierzeta: ON

Serwer Otwarty: 24/7

Ilosc Slotów: 30

Client: 1.7.3

IP: 188.165.18.196:25565

PLUGINY:

*BetterShop

*iChat

*KiwiAdmin

*Jobs

*AuthMe

*LWC

*I wiele innych

ADMINISTRACJA

*Rastaman

*Modismyname

*DjPtK

REGULAMIN SERWERA

1.Zakaz spamu w chat i report

2.Zakaz przeklinania/obrazania

3.Zakaz rozbudowywania sie po za miastem

4.Aby dostac dzialke, zglos sie do administracji serwera.

5.Pamietaj, stawiaj tabliczki przed dzialka z nickiem!

6.Po cuboida zglaszac sie do administracji!

7.Masz fajny pomysl na budowe? Zglos sie do administracji a znajdziesz miejsce na jej skonstruowanie.

WZÓR DODANIA DO WHITELISTA

*Nick:

*Imie:

*Dlaczego chcesz grac u nas na serwerze

DODATKOWE INFORMACJE:

*Kazdy ma prawo do otrzymania darmowej dzialki o wymiarach 15x15, 30up i 15 down

*Dostepne uzywanie Pistonow dla wszystkich

*Mozliwosc wykupienia VIPA

*Wszelkie podania i propozycje skladamy na forum

ZAPRASZAMY TAKZE NA NASZE VENTRILLO 2.1.4

*Host: v2.svoice.pl

*Port: 6645

UWAGI

Chcialbym wszystkich nowych jaki i starych graczy poprosi o cierpliwosc w otrzymaniu dzialki. Kazdy na pewno kto o nia poprosi na serwerze na pewno otrzyma lecz bedzie musial czekac w kolejce dopóki nie zbierzemy/utworzymy pelnego skladu Administracji który przyspieszy to dodawanie dzialek. Z góry dziekuje i zycze milej gry

1-76866-560x95-7-FF5519-FFFFFF.png

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

O to jak wygląda ten serwer

Niedoświadczeni są ponieważ czekam na działkę 3 godziny dostałem Admin pod nickiem Rastman męczył się z 30 minut żeby dać mi działkę gdy dostałem mogę kopać ale nie mogę budować gdy napisałem do admina czy miał jakieś doświadczenie bo nie potrafi wpisać poprawnie komendy dostałem bana

Mimo to że atmosfera jest miła nie ma tam dzieci to Adminowie są nie doświadczeni i to widać a up pisze tak bo nie ma co napisać dał głupi komentarz a to nie prawda że szybko można dostać działkę

A jak napisze Admin że to brednie i spamowałem albo przeklinałem to nie prawda zachowuje się dobrze nie obrażałem ani nie spamowałem pisałem odstępach a jak się wkurzyłem na admina nie pisałem do niego to mi bana dał

634534203295449218.png
Opublikowano

Nie moja wina kolego ze nie wiesz nawet gdzie twoja dzialka. Otrzymales dzialke i chciales budowac u kogos na dzialce. Plus dla ciebie za inteligencje

A co dzialek rozdawane sa one w jak najszybszym czasie. Niemoja wina ze spamiles i dostales muta

Dobra kolego nei bede sie kłucil z toba ale jakos widzielm ze chciales budowac na dzilce Spake

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Server Fajny .. Polecam

Dla mnie wystarczajaco dobry

PS . Jak sie robi mechanizmy na tym serverze np [Gate] bo tu nie ma tego CraftBook tylko FalseBook

Wlasnie wylaczcie WhiteList !!

Nowicjusz
Opublikowano

prosił bym o dodanie 305, ReyniX i Arriku z góry dzięki

Serwer fajny miła atmosfera.Polecam

Czemu serwer off?

Opublikowano

Nie polecam serwera poprosilem dzialke i czekam i czekam i nie dostaje ;/

[url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/357/Mmmm/mca.png[/img][/url] [url="http://mag.racked.eu"][img]http://mag.racked.eu/image/335/yyy..+mleko%21/mca.png[/img][/url]
[color=#FF0000][size=5][50][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][100][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x2[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][150][/size][/color] [color=#00FF00][size=5]Jea x3[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][200][/size][/color][color=#00FF00][size=5] Jea x4[/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][250][/size][/color]
[color=#FF0000][size=5][300][/size][/color]

Opublikowano

Nie polecam serwera poprosilem dzialke i czekam i czekam i nie dostaje ;/

W reklamie serwera wszystko pisze na temat dzialek

UWAGI

Chcialbym wszystkich nowych jaki i starych graczy poprosi o cierpliwosc w otrzymaniu dzialki. Kazdy na pewno kto o nia poprosi na serwerze na pewno otrzyma lecz bedzie musial czekac w kolejce dopóki nie zbierzemy/utworzymy pelnego skladu Administracji który przyspieszy to dodawanie dzialek. Z góry dziekuje i zycze milej gry

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

*Nick:BaSic

*Imie:Łukasz

*Dlaczego chcesz grac u nas na serwerze: Troche dziwne pytanie. Chce zagrać, bo szukam dobrego serwera , a po komentch widać, że ten trzyma się dobrze.

fiR919k.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...