Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Allegro | Yang | ITP ...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, bardzo poważnie myślę o sprzedaży yang na allegro (nie chodzi o zarabianie tylko kupowanie taniej i sprzedawanie drożej)

I z tym jest problem na wszystkich stronach które przepatrzyłem yangi są droższe od tych na allegro !!! A co chodzi ???

Wiem na pewno, że kupują oni taniej a sprzedają drożej bo mam takiego gościa co od niego kiedyś kupowałem i tez kupywał i sprzedawał, ale on nie chche zdradzić swojego żródła

Może ktoś jest kto bawił się kiedyś w to i zna odpowiednie strony lecz juz nie robi tego i nie bede mu robił konkurencji ...

A wiec prośże o pomoc i podanie linków lub wytłumaczenia do kogo mam się zgłosić i czy jest przymusowe kupowanie yang od ludzi z innych krajów

P.S.

[sprawdzałem linki które są podanie na MPC Forum i dam są yangi droższe od allegro ]

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Wg. mnie nie ma sensu takie zarabianie. Kupisz np. 1kkk za 10 zł a sprzedaż za 12zł.? Jest w tym sens? Lepiej zrobić dobre konto i sprzedać albo np. na fish bocie jechać całe nocki i kase sprzedawać potem :)

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano (edytowane)

Raczej nie znajdziesz taniej niz na allegro a jesli nawet to nie bedzie sie to oplaca tak jak up to opisal.Kiedys to moze cos by z tego bylo.Pamietam jak yang rok temu po 2.5zl za 1kk chodzilo.A, ze zakonczylem gre i po sprzedarzy mialem 280kk(wtedy to bylo dosc duzo a sprzedalem zlota zbroje+9, ebo i srebrna branze+9, HMS+9, FMS+9 I RIB+9 oba sr ponad 30, zelka+9 i sokola NNO+9 i jeszcze troche gratow a teraz to warte pare ladnych kkk).Jak latwo policzyc wzialem rowne 700zl:)) A teraz 1kk to ok 10 groszy wiec jesli sam nie zarobisz to nie ma sensu sie bawic z setkami miliardow yang.

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

Wg. mnie nie ma sensu takie zarabianie. Kupisz np. 1kkk za 10 zł a sprzedaż za 12zł.? Jest w tym sens? Lepiej zrobić dobre konto i sprzedać albo np. na fish bocie jechać całe nocki i kase sprzedawać potem :)

Taa, ale jak sprzeda z 200 sztuk to wtedy jest duży zysk

z8316395X,Mafia-2.jpg

Jak jesteś mądry to daj

delete.png a jak jesteś głupi to daj add.png

A jak jesteś peda* to nie dawaj nic

Opublikowano

Taa, ale jak sprzeda z 200 sztuk to wtedy jest duży zysk

Tylko, ze jesli max yang w eq to 2kkk to gdzie on by trzymal 200kkk.I jeszcze dochodzi oplata za sprzedarz na allegro.

Opublikowano

Ludzie nie bawcie się w takie rzeczy. Na łeb żeście upadli czy już naprawdę jak nie wiecie komuś dorównać musicie sie do tego poziomu zniżać? Kto kupuje yangi na allegro ten jest noobek albo jak inni to mówią "dziecko allegro". 70% ludzi kupująca yangi na allegro czy postacie nigdy sie nie przyzna, że kupywała, wręcz jeszcze jak przegra pvp z facetem który ma boga+5 a kupujący stal+7 odrazu zaczynamy walić nam wymówki. Więc pozdrawiam ::_)

//Nieregulaminowa sygnaturka.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...