Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pare Pytan Odnosnie Bota itp

Thuggee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powitac na poczatku.

Od paru dni lata u mnie kbot , chcialbym sie dowiedziec co trzeba zrobic zeby puscic jeszcze 1 konto ? ( wykupic jeszcze jedna licencje i wrzucic do kbot CC ) ?

Czytalem pare stron na temat skylab , jest tego duzo , nie wiem ktory jest okej zeby nie byl banned ...( ogolnie chodzi mi o rozbudowe automatyczna czy cos takiego ) ..

Trzecia recz interesowala mnie zawsze , jak tak szybko mozna kogos namierzyc ? widzialem tu 1 temat ale wygonili go do innego tematu , lecz nie jestem na czasie jesli chodzi o haxy do darka ...

jak ten aim sie nazywa ?

z gory dziekuje za pomoc .

Opublikowano (edytowane)

Tak, musisz kupić drugą, osobną licencję na następny statek.

Co do Sklylabu to generalnie każdy z zamieszczonych na forum jest w takim samym stopniu wykrywalny.(czyli prawie wcale)

Co do aima to chodzi Ci chyba o Kerkave, albo o PvP Tools, co do tego jak szybko to nie wiem, bo jeszcze nie używałem.

Edytowane przez Solkert

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Co do pkt 2: http://www.mpcforum.pl/topic/388832-inne-s-tool-by-sekhmet/ czy ten skylab bedzie OK ? najbardziej mnie zaciekawil i duzo osob sie wypowiedzialo w nim.

Chcialbym sie dowiedziec co do tego aima , ogolnie chodzi mi namierzanie sibow itp , nie mam kompa najlepszego i neta tez wiadomo jak chodzi , przy wiekszej ilosci graczy i strzalow laguje , moze nie strasznie ale ciezej jest trafic od razu siba czy tez inny statek. Jaki aim byscie mi polecili ?

dziekuje za szybka odpowiedz Panowie , czekam na dalsze informacje. Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)

Tak, ten Skylab Tool można śmiało używać.

Nie wiem czy wiesz, ale aim z założenia ma namierzać wrogich graczy, co jest przydatne na wylotach. Wiem, że w którymś z programów była opcja na alieny, ae to muszę zaraz poszukać.

P.S Sib to akurat największy alien po kubiku, więc trafić w niego wcale nie jest tak cięzko ^^

P.S 2 skoro masz kbota, to możesz w opcje zaznaczyć "Niszcz alieny" i wybierasz jakie i tadam, możesz iść się opalać, a bot za Ciebie zrobi misję na np. Sbieleony, Devolarium, Krystallony :) Nie potrzebny aim.

Edytowane przez Solkert

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Do alienów najlepszy wg mnie jest wartool. Niestety namierza wszystkie alieny, a nie tylko wybrany rodzaj (czegoś takiego nie ma).

Po zaznaczeniu namierzania w GG od razu też rozpoczyna strzał. Niestety, na graczy to totalny niewypał. Rzadko kiedy ich zaznacza, a jeśli to robi, to też dosyć wolno.

Opublikowano

Ja już od bardzo dawna używam skryptów (jest skrypt na autonamierzanie, ale namierza wszystko) i WarToola (przydatny we wrotach) i bana nie ma.

A może dostałeś bana za jakiegoś bota, a nie za program?

Opublikowano

Ja choć jeszcze nie używam, to planuję zakupić sobie Kerkave, szans na bana tyle ile za kbota, prawie wcale, a przydaje się :)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Wbrew pozorom pół roku to i tak długo, zważając na to, ile razy ta Kerkava Ci się przyda ( Jaśniej mówiąc, w pół roku będziesz wiele razy jej używał na bitkach etc.). Fakt, że jest droga, jednakże z drugiej strony, ja nie czuje potrzeby aż takiej żeby mieć aima. Szczerze bardziej przyda się rsb shooter i ewentualnie wykrywacz niewidek :)

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

@UP ktoś może podesłać na PW instrukcje do Wartoola bo nie mogę go poprawnie skonfigurować w WP

Kerkava jest bardzo pomocna =)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano (edytowane)

bo mam kerkave na 6 miesiecy .... czy jesli zrobie przez kerkave alfe to nie padnie mi statek ???

E: znaczy sie przez kbota

Edytowane przez Thuggee
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...