Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zastanawiam się nad zaczęciem gry na privie iMetin

opłaca się na nim grać czy nie?? proszę o jakieś wskazówki i przy okazji jakieś działające na nim hacki

Opublikowano (edytowane)

graj, ale nie używaj hacków, niema po co... Działa jedynie kamermod.

Priv dość fajny, sam gram i polecam.

Edytowane przez DreamerMistrz

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Opublikowano

Dużym minusem tego serwera jest IS.

Znajdziesz w nim praktycznie wszystko. Są w nim bronie niemożliwe do zrobienia w grze. Kosztują one około 40 zł sztuka.

W item shopie są też dodania/ zmiany 6/7 bonu.

Te Itemki możesz kupić od innych ludzi w grze, lecz aby zdobyć taką broń , typu smoczy dzwon diabła , pustak , masakra trzeba dość długo się namęczyć kosztują od 450 pereł + ( tak, walutą w grze są perły, dzieje się tak, ponieważ jest za duży drop Yangów. 1 perełka kosztuje 999kkk)

Ja osobiście nie polecam Ci gry na tym serwerze, jeśli nie chcesz wydawać na niego zbyt wiele pieniędzy. Sam zakończyłem na nim grę , ponieważ Imetinem rządzi bardzo prosta zasada : Masz kasę=Masz władzę Nie masz kasy= idz zapierdzielać do DT i zarabiać ulepszając... (DT jest od 95 lvl'a)

46e1b10836114cdc8f1e838dfaa0746f.0.gif
Opublikowano (edytowane)

głupie pytania zadajesz ... jak ci się podoba to graj a nie

@up jak można dać tyle pereł ?:O? jak można dać na handlu tyle pereł się pytam...

Edytowane przez A!ml3Ss*

Zbieram +

Opublikowano (edytowane)

Perły dropiom z małży, które są po bodajże 70kk w sklepie, lub można je kupić z IS co jest nie opłacalne. Ludzie wystawiają je też na Allegro , ostatnio widziałem chyba 100 pereł za 10 zł. :)

Najłatwiejszym sposobem na pozyskanie perełek jest sprzedawanie itemków w właśnie tej walucie :P

Edytowane przez Remos
46e1b10836114cdc8f1e838dfaa0746f.0.gif
Opublikowano

Nie trzeba mieć dużo kasy żeby tam być dobrym, na is wydałem na początku gry złotówke na buty wiatru i nic więcej, a mam całe eq 6/7, broń z is itd. Wystarczy myśleć i mieć łeb do interesów

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...