Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CraftX - POWRACA![Dedyk][WL]

MakaLaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Suchy dobrze gadasz ale jak ja mowilem krzysztofowi ze tu i tu jest blad jak np z pracami ze sie kasowaly to on mowil na to " To byla cowfka i nic nie trzeba zmieniac jestes noobem to sie nie odzywaj" I co ja na to moglem powiedziec ? Ze tylko moge dodac ze stracilem bardzo dyzo czasui na ten serwer . I mysle ze ludzie nie popelnia juz takiego bledu jak ja ;]

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer byl fajny przez jakiś czas ale Krzysztof rzadko pomagał jedynie Arti i michji wczoraj cofka o pare godzin dziś o cały dzień jak dla mnie szkoda czasu na granie na takim serwerze

beznazwy1x.png
Opublikowano
Gdyby nie to że pomagałem ustawiać server i uczyłem komend część teamu to bym nie narzekał, ale Krzysztofa leci tylko i wyłącznie na kasę:

- chcesz mieć MagicCarpet? Wyślij sms za 15zł

- chcesz móc wylewać wodę? Wyślij następnego sms za 15zł

- własna frakcja? Sms 15zł

- pomoc od gościa o prefixie ,,właściciel"? Sms za 15zł

Śmieszny jesteś dzieciaku, ja lece na kase tak?

A masz pojęcie ile kosztuje utrzymanie serwera?

Nie lamo, więc pomyśl zanim coś napiszesz, Atlanthi płaci za wszstko i SMSy są na niego, te stare wcześniejsze były na mnie i nawet 10% kosztów nie pokryły.

A ty pierdzielisz, że ja lece na kase.

W dupie to mam co wy macie do powiedzenia.

Nie chcecie grać to nie grajcie.

serwer byl fajny przez jakiś czas ale Krzysztof rzadko pomagał jedynie Arti i michji wczoraj cofka o pare godzin dziś o cały dzień jak dla mnie szkoda czasu na granie na takim serwerze

Super, gdyby nie ja nic by nie było.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Nie rozumiem tych dennych komentarzy. Serwer jest super, co do tych sms'ów rozumiem Ich dobrze. Sam kiedyś też miałem serwer, lecz VIP'a za 30 zł. Schodziły jak bułeczki. : D

Polecam.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Masz rację, ale jeżeli już to coś zrobiłeś to wypadałoby robić tak, żeby się ludziom podobało, a nie "w dupie mam to co macie do powiedzenia" serwer jest chyba dla graczy, więc ich zdanie też jest ważne. Może robisz dobre pliki serwerowe itp. jednak do prowadzenia serwa się nie nadajesz:)

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

dla mnie ten serw jest beznadziejny pisalem wyjezdzam na wakacje to ukradli mi dom zabrali cuba i to co w nim bylo , na wpis na wl czekalem podan 20H ,mod ani admin nikim sie nie interesuje

sygnafranc.png

Opublikowano

Serwer totalne dno mod Ogrodnik ma Hasło Stokrotka a Slawo ma Ziom lol? to takie łatwe a dodatkowo nudziło mi się to usunąłem działki m1 m2 m3

1390404700-U112610.png

Sygnaturę wykonał SylverWolf któremu dziękuje za nią :>

Opublikowano

Śmieszny jesteś dzieciaku, ja lece na kase tak?

A masz pojęcie ile kosztuje utrzymanie serwera?

Nie lamo, więc pomyśl zanim coś napiszesz, Atlanthi płaci za wszstko i SMSy są na niego, te stare wcześniejsze były na mnie i nawet 10% kosztów nie pokryły.

A ty pierdzielisz, że ja lece na kase.

W dupie to mam co wy macie do powiedzenia.

Nie chcecie grać to nie grajcie.

Z twoim podejściem do sprawy serwera i tak nie ma. Alanthi płaci za wszystko tak ? Poczeka miesiąc, dwa, serwer nie będzie przynosił zysków to się z nim pożegnasz. Kiedy ja próbowałem ogarnąć te finansowe sprawy od razu zaczęło coś ci nie pasować. Bo co? Zyski dla ciebie byłyby mniejsze ?

Ostatniego sponsora też oszukałeś inkasując kasę do swojej kieszeni. Tak samo było z vipa-mi na twoim sprzęcie. Nic od siebie nie dałeś a potem chwaliłeś się nową Xperią! Tak jesteś zaangażowany i poświęcony dla "serwera", którego jedynie ty "o wielki" utrzymujesz i dbasz.

Tak naprawdę jesteś "elektrykiem" na tym serwerze, wgrywasz pluginy i je przerabiasz. Resztę kompetencji powinni mieć inni z predyspozycjami do tego. Całą władzę skupiasz na sobie, to dlatego serwer jest do dupy !

Opublikowano

Zyski były zerowe mój drogi, ogólnie żaden z serwisów sms nie były na mnie.

Więc skończcie kur[]a dzieci durne te swoje bajeczki bo rzygać mi się od tego chce.

Tyle ode mnie, nic nie padnie, serwer będzie nadal, tylko bez co niektórych imbecyli

Dotyczy się to tych idiotów, co sądzą, że ja mam z tego zyski, telefony kupuje z kasy, którą zarabiam w normalnej pracy, nie na serwerach.

Mogę ci pokazać rachunek ile taki serwer kosztuje to ci się gnojku odechce pisać pierdoły.

Koniec.

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Prawda kole w oczy. Jak na razie nie widziałem tutaj nikogo kto by się za tobą wstawił. Kto tu jest gnojkiem ? Imbecylu.

Opublikowano

pffff nie wiem o co wam chodzi bardzo fajny serwer miła atmosfera jak napisałem o działkę od razu tp się do mnie mod i mi dał gram pod nickiem Devins

Opublikowano

Grałem 3 dni na serwerze, ale te crashe serwera co kilkanaście godzin rozwalają.

3 razy zdarzyło się w ciągu mojej gry, że trzeba było stary backup wgrywać bo coś ktoś rozwalił z modów itp, gdzie godziny pracy na zarabianiu, zdobywaniu surowców i budowaniu działek poszły w pył.

Opublikowano

Wez Ty krzysiek sie ogarnij serwer Cie gowno iteresowal od jakiegos czasu bo nie przynosil wogole zyskow . I ostatnij sponsorow to w huja zrobiles. I tak naprawde jak by nie michji i cala a\ekipa modopw adminow to serwer juz by fdawno padl ze wzdgledu na atmosfere ktora tam panuje ./ Tylko umiesz powiedzierc spierda*** gnojku albo Zamkjnij ja** to cie nie powinno iteresowac? . Albo ' Nie twoj interes kogo ja wywalam z teamu kogo nie' M<oim zdaniem to gracze powinnii miec najwieksza moc glosu w sprawach na moda na serwerze itp bo to oni graja i im sie ma gra podobac a nie tobie . Bo ty na serwerze i tak siedzisz tylko 5 minut popatrzyszx co jest wlepisz pare banoj i sobie pojdziesz w h** i tyle cie obchodzi .

Pozdrawiam

Kiomek .

Opublikowano

Wez Ty krzysiek sie ogarnij serwer Cie gowno iteresowal od jakiegos czasu bo nie przynosil wogole zyskow . I ostatnij sponsorow to w huja zrobiles. I tak naprawde jak by nie michji i cala a\ekipa modopw adminow to serwer juz by fdawno padl ze wzdgledu na atmosfere ktora tam panuje ./ Tylko umiesz powiedzierc spierda*** gnojku albo Zamkjnij ja** to cie nie powinno iteresowac? . Albo ' Nie twoj interes kogo ja wywalam z teamu kogo nie' M<oim zdaniem to gracze powinnii miec najwieksza moc glosu w sprawach na moda na serwerze itp bo to oni graja i im sie ma gra podobac a nie tobie . Bo ty na serwerze i tak siedzisz tylko 5 minut popatrzyszx co jest wlepisz pare banoj i sobie pojdziesz w h** i tyle cie obchodzi .

Pozdrawiam

Kiomek .

Uważaj Kiomek, bo jeszcze kumple kszysztofy dadzą ci tu ostrzeżenia za wulgarne wyrażanie się względem ich najlepszego "przyjaciela"... Esencja głupoty.

Opublikowano

Tak jak pisałem na początku. Ja jego (tak mi zapewniał) najbardziej zaufany człowiek z otoczenia, zostałem następnego dnia "zasztyletowany" jak świnia.

Serwer już nie istnieje, magiczna wajcha została pociągnięta. Nie ma teamu, który jak dotąd wszystko ogarniał, nie ma sponsorów którzy by za serwer zapłacili, kilkaset graczy odeszło w jeden dzień z serwera, bo nie widzieli już jego przyszłości.

Wszystkie skargi nie są bezpodstawne. Gracz wie co chce i na pewno nie jest to krzysztofa i jego serwery. Koleś może sobie pisać swoje pluginy i programy, ale swojego serwera już nie założy.

Teraz trochę przymiotników:

Jest to najbardziej zdradziecki, pyszny, durnowaty, próżny, odizolowany, dziecinny, nieogarniający, człowiek w jego wieku jakiego znam. Potwierdzasz to? Podpisz się i potwierdź to pod spodem, aby inni nie dali się nabrać i przypadkiem też mu zaufali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...