Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] SFBot

Noix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z SFBotem. Wczoraj normalnie działał, a dziś się nie chce włączyć.

WTF?

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Może dokładniej opisz swój problem

Np. jakie błąd wyskakuje

Ładuje, załaduje do końca i dupa. Zamyka się.

@Edit

O dziwo, starszą wersję bota udało się odpalić.

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

Spróbuj tą nowszą wersję zaintalować jeszcze raz albo jak to by niepomogło to ściągnij jeszcze raz z neta

Nie jestem na tyle głupi, że tego nie próbowałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poprostu pobierz najnowszą wersję bota zauktualizuj ją i ustaw odpowiednio i na 100% powinno działać ja gram na najnowszej wersji!

sygnaturkabyme24.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

co jest z botem?

usunęło mi wszystkie ustawienia, a jak chcę dodać na nowo to nie da się wybrać kraju ani świata ;x

dzisiaj uruchomili serwer, możliwe że dali zabezpieczenia?

Opublikowano

Naciśnijcie start potem uruchom i wpiszcie %appdata%

Znajdźcie folder SFBot

Wejdźcie tam i wywalcie config.

Włącz bota od nowa i ustawcie wszystkie ustawienia od nowa.

Tylko nie włączajcie żeby wam od razu się logował i zaczynał bocić, bo inaczej będziecie robić all od nowa.

Opublikowano

Ja tak samo, tylko niemieckie serwery ;/

no ja wlasnie tak samo, tylko niemiecki serwer moge wybrac

nie bądz cham, daj minusa -----

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...