Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam postawiony swój serwer hamachi na craftbukkit...problem polega na tym że gdy coś wybuduję to znika..a gdy coś zniszczęto się pojawia wie ktoś może czemu?? Jeśli ktoś pomoże daję + i 5....

Nie piszcie że to lagi..bo na 100% Lagów nie ma..np. w Pisaniu ;)

[EX]MinecraftMpcForum TOP1 Player !!

Kiedyś Zbierałem - A teraz Zbieram + :P

DAJ + !! :P Oczywiście jeżeli w jakikolwiek sposób pomogłem xD

Opublikowano

masz plugin WorldEdit na tym serwerze?

@offtop

nie byłeś Top1 tylko top2 bo Cię przegoniłem pod koniec, miałem 8kk a Ty 3 :3 Cruel here.

Opublikowano (edytowane)

Tak posiadam :P ...

WorldEdit...WorldGuard...Permissions...Lockette...i kilka innych...np. falsebook ... stargate...xAuth...spawnX...Ichat ...Crafbook...CraftScripts..SimpleHome...

Edytowane przez xxWisniaPLxx

Opublikowano

wyklej plik "WorldEdit" z katalogu "bin" który znajduje się .minecraft przenieś go byle gdzie, najlepiej na pulpit. Odpal serwer i spróbuj coś postawić, zniszczyć (ale 16 kratek od spawna bo może masz ochronę.)

i jeszcze takie pytanie które może mieć związek, masz moda "Single Player Commands" na single?

Opublikowano

Kurrrr...ja mówię o servie..a modów na singlu nie mam...poza tym jak mam Op...to nie powinno mnei hamować Spawn Protect...i Nie nie byłeś...top1 cały czas ja byłem tylko pod koniec wykupiłem CUBA za 4kk I Kupiłem pełno itemów i zrobiłem MIASTO...I nie miałeś wcale 8kk ...no chyba że ci admin dał albo coś bo dudsonowa dostała 2kk odszkodowanie przez głupią kolejkę...nie liczy się tylko ilość kasy...

Opublikowano

wiem że mówisz o serwie dlatego chce Ci pomóc. WorldEdit z single player'a koliduje z tym z multi i nie da się budować. Pytam się czy masz SPC to mi odpowiadaj bo trochę już w tym siedzę. Wyklej ten plik WorldEdit.jar z "bin" jak on się tam wgl znajduje i spróbuj coś zbudować, jeśli to nie pomoże to ja się poddaje.

@offtop

nie liczy się ilość kasy a przechwałki w sygnie to się umiesza, ;* nie gadajmy już o tym :)

Opublikowano

Ale nie kminie co ma Multi do Singla....nno mam pluginy..ale na całej mapie nie mogę nic budować....nie wiem dlaczego...

Może coś mam konfigurować?? Jest ktoś kto mógłby pomóc np. Na programie TeamViewer??

Opublikowano

ja pierdole. multi do singla ma to, że ten WorldEdit.jar koliduje z tym "Worldedit.jar" z pluginu. Nie wiem jakim prawem, wiem że miałem tak wiele razy i teraz też czasami muszę się bawić w przeklejanie. Każdy nie może budować czy tylko Ty?