Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak to możliwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak wiecie złożyłem się z wilk2312 na dedyka i jedyne co on znał to moje passy do profilu. Na Kbocie miałem zapisane moje do gry. To jakim cudem dostał mi się na konto i zmienił emaila ?

Edytowane przez grindzio19

...

Opublikowano

Niewiem czy wiesz ale w KBocie jest taki magiczny przycisk ze przenosi Cie automatycznie na konto DO , i takim sposobem wzial sobie SID i zmienil email , a wiec nie placz :( mogles sam kupic dedyka za te 25 + - zł

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano (edytowane)

No ok tylko szkoda ze ja nic o kbocie nie wiem.Przepatrz cały dzial do.ja o wszystko sei pytam.

Nawet na naszego dedyka jest wszystko pozmieniane :(

Edytowane przez wilk2312
Opublikowano (edytowane)

No ok tylko szkoda ze ja nic o kbocie nie wiem.Przepatrz cały dzial do.ja o wszystko sei pytam.

Nawet na naszego dedyka jest wszystko pozmieniane :(

Wilk ja do Ciebie nic nie mam , to jest wina tego n00bka :) Kto mądry na dedyku zapisuje passy do konta w ktore sie wlozylo kase hahhhaah :D:D

PS . Jak teraz sa te bugi na emial , to nie mozna nikomu ufac kogo sie nie zna i nie ma sie 100% pewnosci ze nie zajebie konta :)

Edytowane przez Rebe1946

Opublikowano

Pisz do exone.pl, odzyskacie konto na dedyku, ale kont w grze raczej wadpie.

Opublikowano (edytowane)

To czekajcie a nie zalicie sie tu -.- po 1 kto stad mial wam sie wlamac na dedyka jak nawet niewiemy ze go zakladaliscie , np , moze to byc jakis przyszczaty Rusek , gruby murzyn do chuja

n00bek chyba waTpie taki maly szczegół :D

Edytowane przez Rebe1946

Uczeń
Opublikowano

A miałeś ustawione hasło na Administratora tego ukrytego ? Wszystkie dane do dedyka Ci zmienili czy tylko na konta? Jesli tylko na konta to poprostu zainstaluj od nowa serwer i tyle.. Bedzie nowe ip itp to raczej tego juz nie maja ..

Uczeń
Opublikowano (edytowane)

Ale to i tak nie ma problemu z odzyskaniem dedyka... Po prostu zmień hasła na emalie wszystkie jeśli masz więcej niż 1 ;P i pisz do exone.pl jutro bo dzisiaj niedziela to pewnie nie odpiszą.. Posiadasz fakturę na serwer wiec to nie ma problemu żeby oddali Ci konto na dedyku. Z DO już gorzej bo tak czy siak latałeś na bocie pisząc o tym do supportu czy idąc na policje nic Wam to nie da. Bot jest nielegalnym programem do DarkOrbit czyli przed oddaniem konta support sprawdza wasze konta .. Maja do tego ludzi którzy próbują włączać konta na różnych botach sprawdzając czy mają licencje.. Pozdrawiam.

EDIT:

A i jeszcze skoro zmienił twoje wszystkie dane nawet do vSphere to musiał mieć twojego emaila.. więc radze zmienić hasło.

Edytowane przez krl
Opublikowano

Ale to i tak nie ma problemu z odzyskaniem dedyka... Po prostu zmień hasła na emalie wszystkie jeśli masz więcej niż 1 ;P i pisz do exone.pl jutro bo dzisiaj niedziela to pewnie nie odpiszą.. Posiadasz fakturę na serwer wiec to nie ma problemu żeby oddali Ci konto na dedyku. Z DO już gorzej bo tak czy siak latałeś na bocie pisząc o tym do supportu czy idąc na policje nic Wam to nie da. Bot jest nielegalnym programem do DarkOrbit czyli przed oddaniem konta support sprawdza wasze konta .. Maja do tego ludzi którzy próbują włączać konta na różnych botach sprawdzając czy mają licencje.. Pozdrawiam.

EDIT:

A i jeszcze skoro zmienił twoje wszystkie dane nawet do vSphere to musiał mieć twojego emaila.. więc radze zmienić hasło.

Ok dostosuje się.

Opublikowano

Jak wiecie złożyłem się z wilk2312 na dedyka i jedyne co on znał to moje passy do profilu. Na Kbocie miałem zapisane moje do gry. To jakim cudem dostał mi się na konto i zmienił emaila ?

Dziwisz się że ktoś hacknoł ci serwer?? nie tylko na tym forum są tuty jak hackować dedyki lub jak zmienić passy bez wchodzenia na email. jeżeli chodzi o serwer exone to jeżeli wziąłeś samodzielną rejestracje to przypuszczam że tylko hasło zmieniłeś nie robiłeś nic innego (a oni ci nie pomogą). Miałem to samo, jedyne co teraz możesz zrobić to wejść na stronę exone zrobić reinstalke systemu a następnie lepiej zabezpieczyć serwer np. dodatkowy firewall, blokada cmd, blokada tworzenia kont itd.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...