Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] minecraft

Emafir?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki program zainstalowalem minecrafta i zainstalowalem jave do niego odpalilem gre 3/4 razy potem sie juz nie uruchami klikam i nic sie nie dzieje reinstal nic nie pomaga wiec instaluje na nowa jave i wtedy tak samo odpale gre 3/4 razy a potem klikam i nic sie nie dzeje a juz mnie denerwuje insrtalacja javy co 1 h bo sie instaluje dosc dlugo jak i mnie ;d

Pomuzce

Jesli wie ktos co zrobic nieh napisze lub poda link z tym co mi sie dzieje

jesli jest potrzebna starsza wersja javy to prosze mi podac link z dowynloadem poniewaz szukalem pare dni i nie znalazlem

sry za blady

2isw7yf.png

Opublikowano

A dokładnie pojawia ci się czarny ekran? czy nie napisz swoje parametry kompa ram procesor itp :rolleyes:

35353.png

Opublikowano

komputer to tak 3gb ram procesor 2x2.0 karta graf. 256mb dysk twardy 220 gb i jest to laptop

a mam najnowsze starowniki do karty graf.

2isw7yf.png

Opublikowano

spróbuj odpalać launcher do upadłego. po prostu go otwieraj aż się miencraft urchomi. Ja tak mam, być może Tobie to pomoże :)

Opublikowano

spróbuj odpalać launcher do upadłego. po prostu go otwieraj aż się miencraft urchomi. Ja tak mam, być może Tobie to pomoże :)

niestety nie pomaga klikalem chyba 10 min raz mi sie pojawile w procesach spminecraft.exe i zaraz zniklo ;d

2isw7yf.png

Opublikowano

ściągnij:

http://www.programosy.pl/program,javara.html

przeczyść tym system ze wszystkich wersji javy, potem zainstaluj najnowszą jave, uruchom ponownie kompa i spróbuj odpalić minecrafta :)

Opublikowano

ściągnij:

http://www.programosy.pl/program,javara.html

przeczyść tym system ze wszystkich wersji javy, potem zainstaluj najnowszą jave, uruchom ponownie kompa i spróbuj odpalić minecrafta :)

terz nie dziala bo teraz zamiast sie uruchomic sluchac jak wyskakuje jakis blad i go nie widac terz sie nie uruhamia

2isw7yf.png

Opublikowano

Mam taki sam komp jak ty i też miałem taki problem! Zrobiłem format komputera zainstalowałem jave (najnowszą) i wszystko było ok!

tylko wlasnie ja formata mialem nie dawno i wtedy zaczelo sie a przed formatem to mi smigal

2isw7yf.png

Opublikowano

terz nie dziala bo teraz zamiast sie uruchomic sluchac jak wyskakuje jakis blad i go nie widac terz sie nie uruhamia

jeżeli słyszysz dźwięk błędu a nic nie wyskakuje to teraz odpalaj minecrafta do upadłego ;) U mnie zazwyczaj zaskakuje po 4-5 razach

Opublikowano

Jeżeli format nie działa to nie wiem! A jakiego masz minecraft (Premium czy pirat) Bo jak masz pirata to możesz ściągnąć inny plik do uruchamiania minecrafta!

pirata czyli beta

z teraz mi juz sie znowu nie muruchamia tak jak przedtem wyskakiwal blod i teraz sie nie uruchamiaa ;d

ja juc chyba nie pogram w niego nigdy :angry:

2isw7yf.png

Opublikowano

ale jak przez co ?

minecraft.jar minecraft.exe ? popatrz też na to co Ci up napisał, tylko szybko bo zaraz moderator usunie :)

Opublikowano

minecraft.jar minecraft.exe ? popatrz też na to co Ci up napisał, tylko szybko bo zaraz moderator usunie :)

minecraft.jar

2isw7yf.png

Opublikowano

minecraft.jar

Odpalaj przez to:

(Nie mój upload, nie dawać mi warna, jak coś jest złego w tych linkach to po prostu je skasujcie ^^)

http://www.przeklej.pl/plik/minecraft-exe-0025nl0h603p

http://www.virustotal.com/file-scan/reanalysis.html?id=09b78dc85713ca0f27f17d94c939cc606a59847c1f2b5cdd281b52a48cdaeab9-1310287242

Opublikowano

niestety znowu nie dzilal daje to do folderu z gra i dalej tak samo nie uruchamia sie

Odpalaj przez to:

(Nie mój upload, nie dawać mi warna, jak coś jest złego w tych linkach to po prostu je skasujcie ^^)

http://www.przeklej.pl/plik/minecraft-exe-0025nl0h603p

http://www.virustotal.com/file-scan/reanalysis.html?id=09b78dc85713ca0f27f17d94c939cc606a59847c1f2b5cdd281b52a48cdaeab9-1310287242

aa znowu nie dzilal daje do folderu z gra i nic nie uruchamia moze cos zle robie ??

2isw7yf.png

Opublikowano

a słyszysz chociaż dobiegający się z głośników dźwięk błędu? zawsze wszystko próbuj odpalać kilka razy, do upadłego :) Ja już zaczynam się poddawać, wyjściem pozostaje format.

Opublikowano

klikasz start--->uruchom----->wpisujesz tam %appdata%------->szukasz folderu .minecraft usuwasz to i od nowa instalujesz minecrafta raczej to ci powinno pomóc.

możliwe ,że jakiś plik w minecraft się uszkodził i jak instalujesz na nowa to on cały czas tam siedzi skubaniec :P

Lubish To?!

Opublikowano

klikasz start--->uruchom----->wpisujesz tam %appdata%------->szukasz folderu .minecraft usuwasz to i od nowa instalujesz minecrafta raczej to ci powinno pomóc.

możliwe ,że jakiś plik w minecraft się uszkodził i jak instalujesz na nowa to on cały czas tam siedzi skubaniec :P

z myslisz ze tak nie robilem

xD

a słyszysz chociaż dobiegający się z głośników dźwięk błędu? zawsze wszystko próbuj odpalać kilka razy, do upadłego :) Ja już zaczynam się poddawać, wyjściem pozostaje format.

teraz nie slychac juz tego glosu bledy ale jak sciaglem alpha i odpaplilem wpisalem login byle jaki i haslo to potem dalem zeby offilne gracc i mi noramlnie dzilal wlaczas sie normalnie

2isw7yf.png

Opublikowano

z myslisz ze tak nie robilem

xD

teraz nie slychac juz tego glosu bledy ale jak sciaglem alpha i odpaplilem wpisalem login byle jaki i haslo to potem dalem zeby offilne gracc i mi noramlnie dzilal wlaczas sie normalnie

ok dziala wszystko sciaglam zpakowanego minecrafta i dzilala temat do zamkniecia

2isw7yf.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...