Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iPhone OSX problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z aktualizacją software na iToucha i iPhona, podczas instalacji wyskakuje mi nieznany problem i instalacja oprogramowania sie przerywa. Nie działa mi teraz iPhone i jestem wkurwiony bo jak podłączam go do kompa to komuter go widzi a iTunes go nie widzi i huja można zrobić. Co to ma kurwa być, ja sie pytam? Prosze ludzie pomocy.

Gość malutki688
Opublikowano

pewnie podczas aktualizacji rozladowal Ci sie etc.Jak sie za bardzo na tym nie znasz to najlepiej jak pojedziesz do salonu.Przy przywracaniu softa jest strasznie duzo roboty.Moj kolega mial to samo i sam sobie poradzil ale on mocno ogarnial ten telefon.Jak masz gwarancje to moze CI to naprawia, jak nie to albo zaplac ale pobaw sie z tym.(dokladnie nie wiem jak to zrobic)

Opublikowano

@Up. Ty śmieszny jesteś jak przy wgrywaniu softu do fona (obojętnie jakiego) jest dużo roboty, hah.

@Top. Popatrz na google, strony związane z iphone'ami.

11hbhnt.png

Gość malutki688
Opublikowano

Przy wgrywaniu nie,ale jesli telefon mu padl to tak...

Opublikowano

zainstaluj jeszcze raz softa ja tak miałem z androidem dokładne wgrywałem cyjanogenmod 7 i telefonik się włączył