Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak skina na multiplayer !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wczoraj popołudniu dostałem zakupiony na allegro gift-code do gry Minecraft.Założyłem konto, wpisałem kod i wszystko śmiga jak należy,jest tylko jedno ale:

Gdy zmieniam swój skin to ja sam go widzę, ale moi znajomi na serwerze go nie widzą, jeden z nich ma pirata, natomiast drugi oryginał tak jak ja.Gdy znajomy nr. 2 zmienia skin od razy ja i każdy inny na moim domowym serwerze go widzi.Próbowałem pobierać skin do siebie i dodawać go "ręcznie" poprzez wysyłanie go na serwer, ale nic nie pomaga.Na stronie minecraft.net po zalogowaniu u wejściu w Profile pod grubym napisem Change Your Skin jest "miniaturka" aktualnego skina, u mnie się ona nie zmienia, a u kumpla podobno tak.Czy ktoś z was wie w czym problem ? Proszę o pomoc !

Opublikowano

U mnie tez sie nie zmienia, a jednak widze swojego skina i inni tez.

Sproboj zrestartowac MineCrafta, i niech twoi znajomi tez to zrobia :)

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Teraz nie dam rady tego zrobić bo jest za późno, ale jestem pewien na 90%, że to nie to, ponieważ mój kumpel gdy tylko dostał kod to co chwila zmieniał sobie skina i ja go widziałem, bez żadnego restartowania.Mam kolejny problem, który polega na tym iż nie pamiętam jaki e-mail wpisałem podczas rejestracji.Taki jaki powinien moim zdaniem być nie działa, czy istnieje jakaś opcja aby go odzyskał lub mógł zobaczyć ? W zakładce Profile jest on w postaci gwiazdek.

Opublikowano

Przy kazdej zmianie skina trzeba restartowac MineCrafta wiec pomysl najpierw.

Tak zapytam Po co Ci Email jak juz działa ci PRemium?

@offtop

Wszystko mam juz zamazane taki spiacy jestem ;d

6ydVTxs.jpg

Opublikowano

Tak wiem że trzeba restartować, ale gdy to zrobię nic się nie dzieje.

Email mi po to, że chce sprawdzić czy nic nie przyszło mi na pocztę związanego z MC.

Opublikowano

Ok ! Już mam email, zero wiadomości prócz tej od o2.Zapomniałem o kropce między wyrazami ;] .Dziś, za parę godzin pokombinuje jeszcze z tym moim skinem, jeżeli nic się nie zmieni to napiszę.

Opublikowano

On się po jakimś czasie zmienia ja też tak miałem na serwer mojego kolegi (nie widział 2 3 dni ) a teraz widzi zawsze :) więc musisz poczekać chwilkę :D

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

OK ! Już wszystko chyba działa.Mój kumpel widzi mojego nowego skina.Jednak nadal miniaturka skina na minecraft.net się nie zmienia, ale skoro on i inni go widzą to nie ma czym się martwić.Dzięki za pomoc !

~ Do zamknięcia !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...