Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca wrócić do gry?

WirtualnySiwy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam do was pytanie, czy opłaca się wrócić do gry w CA!? Ostatnio grałem tak z 1 miesiąc temu al przestałem z powodu cheterów! musial bym zaczynać grac na nowym koncie! I jescze raz czy opłaca się wrócić do tej gry!?

mca.png
Opublikowano

Opłaca sie zwłaszcza że jest nowy server RecRules a na nim opcla SuperSolider

Pojawiają się skrzynki podczas gry i zdobywasz jakieś moce ..

Np. SuperSpy na elimkach

Szybkośc no recoil itp,

hacki są przeważnie na bravo

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Specjalista
Opublikowano

ja nie jestem tak optymistycznie nastawiony ^^

hackerów jest dużo

jakieś gitary.....

CA było najlepsze w starej wersji

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Placzecie, ze jest duzo hackerow a sami jestescie userami forum o takiej tematyce i xD

Jak lubisz CA to pewnie, ze sie oplaca...

Opublikowano

jeśli nie chcesz zarobić na niej, to się nie opłaca ...

Placzecie, ze jest duzo hackerow a sami jestescie userami forum o takiej tematyce

zauważyłem że gracze CA wszędzie widzą cheaterów ...

HACKER TO NIE CHEATER KURWA!

80% graczy jak dostanie 2 razy headshota już twierdzi że masz aimbota... 10% leci na hackach, 8% to Elite a 1,5% od razu wychodzi, a 0,5% to ludzie tacy jak ja, którzy nie reagują i grają dalej.

W CA grałem ostatnio ok 2 dni. zrezygnowałem ... nie ma serwera gdzie ludzie by nie sapali że mam hacki ... wg. mnie w CA grają ludzie którzy nie widzieli realistycznej strzelanki jak BFBC2 na oczy i nie wiedzą jak tam się trzeba natrudzić aby zajebać komuś heada, a przestawienie się do gry punktowej (tam gdzie celujesz tam trafisz) nie jest trudne, a gra się wtedy o wiele łatwiej.

Wg. mnie w takie gry nie opłaca się grać, satysfakcja z gry f2p już dawno minęła bo każdy skomli że każdy jest hackerem (zamiast cheaterem ... ), a tym bardziej że Nexon potrafi zbanować często za nic.

Opublikowano

Wiesz, zawsze się opłaca, nie ważne czy są hacki czy też nie. Chociaż banują tych hackerów, nie to co w War Rocku, polecam wrócić do Combata. ;)

Opublikowano

jeśli nie chcesz zarobić na niej, to się nie opłaca ...

zauważyłem że gracze CA wszędzie widzą cheaterów ...

HACKER TO NIE CHEATER KURWA!

80% graczy jak dostanie 2 razy headshota już twierdzi że masz aimbota... 10% leci na hackach, 8% to Elite a 1,5% od razu wychodzi, a 0,5% to ludzie tacy jak ja, którzy nie reagują i grają dalej.

W CA grałem ostatnio ok 2 dni. zrezygnowałem ... nie ma serwera gdzie ludzie by nie sapali że mam hacki ... wg. mnie w CA grają ludzie którzy nie widzieli realistycznej strzelanki jak BFBC2 na oczy i nie wiedzą jak tam się trzeba natrudzić aby zajebać komuś heada, a przestawienie się do gry punktowej (tam gdzie celujesz tam trafisz) nie jest trudne, a gra się wtedy o wiele łatwiej.

Wg. mnie w takie gry nie opłaca się grać, satysfakcja z gry f2p już dawno minęła bo każdy skomli że każdy jest hackerem (zamiast cheaterem ... ), a tym bardziej że Nexon potrafi zbanować często za nic.

Moze hacker i cheater do dwie rozne definicje ale i tak kazdy chyba rozkminil, ze chodzilo mi o uzywanie cheatow nie?!

Mi to wisi,ze ktos mi wyjezdza od CHEATERA(zebys sie nie czepial) gram dalej i tyle.

W kazdej grze byli sa i beda uzytkownicy tych "wspomagaczy" i jakos sie juz przyzwyczailem.A to, ze mozna dostac bana za free...trudno nie doce to nie szkoda mi acc.Przynajmniej NEXON banuje cheaterow nie to co w innych grach i dlatego mozna byc ukaranym banem za nic, grajac czysto.

A co do BFBC2 to gralem troche przed CA.Ale wole combata wlasnie dlatego, ze jest mniej realistyczny i prostszy.Moze co niektorzy wola takie gry nie?Inaczej nikt by nie gral...

sry za bledy pisze z telefonu.

Opublikowano

Wracaj. Napewno warto Nexon bardziej zaczoł sie starać. Banują Cheaterow, zrobili nowa strone WWW (zmodernizowali), lepsze eventy, nowe bronie.

Hmmm nowe konto. To Nie jest problem przecież wbić lvl.

zotacx.png74617392.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie warto .

Może to śmieszne ale sypią bany za free .

Nie wiem co to jest za frajda ale cóż .

Ogólnie nie powinieneś nas pytać o takie rzeczy .

Grasz w gry z własnej woli .

Przestajesz w bnie grać i wracasz tylko dla siebie .

Bo np nas to interesuje tyle co zeszłoroczny śnieg czy ty grasz czy może nie grasz .

9368_gold.png

Opublikowano

Jeżeli chcesz wrócić i być ,,dobry" kup sobie NX, nie będą cię wyzywali od czituff ale od NX kidów - wniosek: ymm... kup sobie lepiej za trochę pieniędzy np BC2 za 40zł (Classic) albo inne gry P2P.

Opublikowano

To chyba powróce, ale gdybyście mogli napiszcie jaka polecicie gre podbną do CA, najlepiej darmowa ale w najgorszym razie płatna (wiem że to nie ten dział ale przyokazji się zapytam)

mca.png
Opublikowano

a ja moze na temat CA sie juz nie wypowiem bo szkoda slow . . .

a jaka gre bym ci polecil ? :) ostatnio pykam sobie w A.V.A <-- Alliance of valiant arms :)

moze jeszcze nie az tak rozbudowana jak CA ale moim zdaniem troszku lepszy klimat

radze zassac i ocenic czy powrocisz do CA ! w A.V.A gram okolo 1,5 miesiaca i jeszcze hakerka nie spotkalem wiec to jest ogromny +

Opublikowano

Tak jak Up wszyscy którzy się wkur*** na CA graja w AVA... ale gierka niezła

W sumie co to za pytanie skoro to dział CA to chyba wiadomo że są tu fani tej gry = zachęcą Cię do powrotu,....

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nie radze AVA pograłem 1 dzień i po kompie miałem ale w CA grałem i w bf2 grałem i wciaż płyta leży w szafce ale polecam bf2 tam nauczysz się grać

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Nie radze AVA pograłem 1 dzień i po kompie miałem ale w CA grałem i w bf2 grałem i wciaż płyta leży w szafce ale polecam bf2 tam nauczysz się grać

to że masz słabego kompa to nie wina gry...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

całkowicie zgadzam się z Lenartem ;p

w CA czy masz haki czy nie to i tak dla większości jesteś hakerem.. wystarczy zrobić ultra/fantastic i od razu kick.. no ale jak tego nie zrobić jak wpadasz na baze gdzie wszyscy kampią i rozpierdal*sz cały team na raz !? o.O

trzeba mieć mocne nerwy żeby w to grac albo elite/super elite wtedy jest spoko ;) bo Ty masz władzę w roomie ;d

ja straciłem 5 kont w ca bo zafascynowały mnie haki na początku przygody.. ale i tak za każdym razem wracałem po banie i nowe konto.. haki się w końcu nudzą i zaczynasz grać normalnie i kosisz ;)

wracaj ;d !

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

Za przeproszeniem co wy mu pierdolicie ca to teraz sziit jakich malo to co odjebali w piatek to tez nie do pojecia kazdy mial w chuj permów z myst-n (tak to był bug ale to ich wina a nie nasza) oni zajebali te permy i do tego zamiast tylu renewali ile sie kupilo dostalo sie 1 a to jest skandal ! Hacki to nawet do mnie na room z elite wchodzą chociaz wiedzą, że kicka dostana. Ten nowy serwer? niewypał co chwile status jest low prawie nikt tam nie gra. Chujowe daily jobs 130 infected? i oni sie dziwili ze ludzie sie podkladali a teraz za to maja bany leciec -.- nie polecam kupilem sobie cod mw2 i to jest w pizdu lepsze a placisz tylko raz 45 zl

1331059428-U215643.gif

Opublikowano

@Svardar

co Ty gadasz o.O ? nowy serwer nie wypał ? haha widocznie nie potrafisz grać na nim.. bardzo fajny tryb "super soldier"... prawdziwa rzeźnia się robi jak jest ogarnięty team ;)

a co do tego buga z permami fakt troche lipa bo bug naprawili a permy podobno zostały tym co wypadły.. ale jak to mówią "głupi ma zawsze szczęście" ;)

ILoveVomitI.png

hghhs.jpg

Opublikowano

moge tylko powtorzyc ze CA aktualnie nie ma przyszlosci ! za duzo bugow hakerow itd a po drugie team nexonu to kompletna porazka :/

same elity grac sie nie da platyna ciagle full rowniez grac sie nie da ! masz wyzszy lv ? no to do rooma nie wchodz bo odrazu kick <-- grac

sie nie da :/ w CA jak na poczatek nie masz kupki nx a walniesz ultra to odrazu hack :/ a jeszcze do tego wez walnij komus z elitem heda -.-''

CA ? Brak Komentarza :?

A.V.A ? nie ma elit i hackow :)

moze i narazie nie jest az tak rozbudowane jak CA pod wzgledem broni i mapek ale naprawde polecam

i moge zapewnic ze dosc juz w to gram i na zadnego buga sie nie natknalem :)

Opublikowano

#michauu ja nie umiem grac? to mówi koles latający z cqb ( no recoil) i kd 1.65 a ja stwierdzam fakty tam prawie nikt nie gra moze z 2-3 channele sa busy i nic wiecej a jak nie wiesz nic o mnie to nie gadaj cwaniakowac to sobie mozesz na podwórku zreszta widac jakis ogar z cqb i na 1lt4 tylko 542 ultra kille wow ale koksisz

1331059428-U215643.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...