Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem , na każdym serwerze , kliencie itp w różnym przedziale czasowym , czasem co 5 minut czasem co 5godzin wyskakują mi takie znaki zapytania coś takiego ????????????????????????????????????

i tam jest tak albo nie , no i gdy to wyskakuje to mi sie wyłącza metin

Wie ktoś co z tym zrobić ?

Opublikowano (edytowane)

jak ci reinstall nie pomoże , to ściągnij anty wira i skanuj kompa w trybie now :D.

ja osobiście ci polecam kacperskyego

Edytowane przez A!ml3Ss*

Zbieram +

Opublikowano

Reinstal metka nic nie pomógł jak napisałem problem występuje i na pl i na privach na każdym dysku tak samo , co do antywira mam AVG free 9.0 nic nie wykrył

POMOCY :/ nie wiem co robić przez to sie grać nie da jestem w dt już ostatnia pieczęć i metin sie wyłącza albo zostawie sobie sklepik i metin wyłączony :/

Opublikowano (edytowane)

Odpal koniguracje metina i tam masz IME Mode jeżeli masz CPU zmień na GPU lub odwrotnie mi to pomogło

Edytowane przez Rozjabiaka

Walą mnie wasze +,- oraz 5 pozdro

Opublikowano (edytowane)

to nic nie dało probówalem na cpu gpu i to 3 i nic cały czas te znaczki :/

sory za double

Edytowane przez Philipsik
Opublikowano

Wyłącz zaporę sieciową i przeinstaluj metina na inny dysk, przy instalacji jeżeli to priv.. Bo nie wiem czy to priv - nawet nie napisałeś.

Wgraj to na jakiś inny dysk, później uruchom jako administrator..

Jeżeli się nie powiedzie przynajmniej zmień aby uruchamiało ze zgodnością Windows XP.

Opublikowano

Uruchom patchupdater.exe z folderu metina a później:

Skasuj plik errorlog.exe z folderu metina w configu ustaw 800x600 16BP IME na auto i gre na okno a nie na full screna

Opublikowano

Dzieje sie to na privie i na globalu

Kasowałem errorloga to wtedy nie wyskakują znaczki tylko sie poprostu chamsko metin wyłącza , mam ustawione na 800x600 ime próbowałem na auto na gpu i na cpu mam na okno

i cały czas te cholerne znaczki wyskakują już nie wiem co robić przeinstalowywałem itp nic nie działa :/

Opublikowano

Sory za double ale bardzo potrzebuje pomocy czasem bywa tak ze metin sie co 5 minut wyłącza . Nie wiem co z tym zrobić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...