Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kbot --> skype

Futrzak2707

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zamierzam kupić kbota ale nie chce mi się włączyć skype może wiecie co zrobić żeby działał z góry dziękuje.

Wiem że to nie to forum ale tylko tu są inteligentni ludzie ! :D

Opublikowano

a co ja jestem jasnowidzem??

opisz co ci wyskakuje

Nic mi nie wyskakuje, klikam skype i nic zupełnie nic ...

Opublikowano

Re-instal był z 5x , laga nie mam , anty virus off , skan był w procesach już dawno siedziałem ;/ W ogóle mi się nie odpala ten jebany skype przez to nie kupie 5licencji do kbota i nie mam co dedyka stawiać -.-*

Opublikowano

Format robiłem 1h temu nic nie dało ;/

A w procesach widzę jak skype włącza się na 3 sekundy a potem znika.

Opublikowano

Koledze mirekxd chyba słońce przygrzało , kurwa , format i na nowo windows ?! Trzeba być mocno ...

Mendzer Zadań , procesy i tam szukaj skype pozniej zakoncz i na nowo. Musi zadziałać , lub sproboj stara wersje lub nowsza.

Opublikowano

hmm... to ja nie wiem ... moze.... sciagnij najstarsza wersje skype jak to nie pomoze to kup nowego kompa

Ja pierdole tym mnie powaliłeś...

A co do tych wersji to ani najnowsza ani najstarsza , która jest w necie nie działa ;/

Klikam zakończ proces i nadal to samo, włącza się w procesach na 3 sek. i off.

@ Edit

Wie ktoś czy z tymi ruskimi można skontaktować się w inny sposób ?

Albo ktoś by mi mógł kupić kbota mam PSC.

Opublikowano

Przeskanuj kompa czymś dobrym. Też tak kiedyś miałem (tylko z innymi programami) i walnąłem reinstall windy (i tak komp wtedy ujowo chodził) i pomogło ^^. Zobacz, czy masz wszystkie frameworki potrzebne itp

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Żall mi was, macie cudowne pomysły! Weź usuń skype, sciągnij cclaner, uruchom ponownie kompa, przeskanuj rejest cclaner`em, zainstaluj skype z innego źródła.!

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

Też mam ten problem nupki.

Zapewne masz neostradę - Ostatnio zablokowali porty potrzebne do działanie skype, więc albo TS, albo dzwoń do nich, żeby Ci poodblokowywali porty wymagane do skype'a.

za duża sygnatura

Opublikowano

hmm... to ja nie wiem ... moze.... sciagnij najstarsza wersje skype jak to nie pomoze to kup nowego kompa

Masz plusa za ten pomysł z nowym kompem. ; D

Opublikowano

mirekxd masz plusa.

A jeśli nie zadziała z tym cleanerem to bd musiał do neostrady dzwonić cóż poradzić ;/

Opublikowano

Proponuje wylaczyc skype z procesów, następnie użyć ccleanera, pobrać skype z głównej strony i zainstalować go (po użyciu cc restart kompa).

Jeżeli masz router to możesz powiedziec 'mam wyjebane na neostrade, odblokuje sobie porty sam hehe kurwa jestem koxxxx'.

I zrób to co powiedziałeś xP

Porty: 38287; 80; 443

Btw. 'mam wyjebane na dzieciaków typu mirek. sypcie mi plusy, minusy - co chcecie. sygne zrobilem pare lat temu jak bylem jeszcze takim neo kidem jak mirek - spokojnie wyrosniesz z tego szczochu xP nie chce mi sie zmieniac sygny i chuj, sypnij warnem x-x'

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...