Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . Mam problem , ponieważ chcę iść expić do v2 , tylko nie wiem czy moją postacią dam radę tam expić. Moja postać to 61 lvl Ninja Dagger . Zasadzka M7 , Wirujący M7 , Trująca M7 ( Wiem że słabe ) . Eq . Kolcza Maska +9 , Lwia Tarcza +9 , Ubranie Zabójcy +9 Kd Obrony +3 Uchylki +4 , Ebonitowe Kolczyki +8 , Buty 1k pż , naszyjnik 500pż , Ametystowa Branzoleta 1k pż . I w którym miejscu dałbym tam radę . Z góry dzięki za info... Zapomniałem o kozikach są +9 Sr 29 Kd smierci +3 5 bonów ale takie sobie te bony

Edytowane przez BigGuano

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dasz radę 2-3 grupki na szponach, z takim ekwipunkiem... to nie wiem po co wgl ten temat. Jeżeli jezscze masz zrobione conajmniej pamiątki, to 4-5 grupek z buffem. + Hacki jakieś 6 grupek maks moim zdaniem.

Opublikowano (edytowane)

Widać, że osoby które wypowiadały się powyżej nigdy nie były w v2 i nie grały daggerami ...

gościu z tą zajebistą biżuteria 500/1k hp to możesz iść na bo się cofnąć ..

kup se marmurki i kup porządnego jelonka + 30 śr

biżuterie 1.5k hp obowiązkowo i ebo na 9 wkuj

najważniejsze expiac na marmurkach to mieć dużo hp i dobrą broń czyli +11khp i z jelonem +30śr to możesz iść spokojnie na szpony 3-4 grupki..

a z twoim dupnym eq to lepiej po 1 bierz ^ ^ chociaż i tak nie wiem czy nie dedniesz ...

UP @

Skąd wiesz, że ma mało deffa? skoro nigdzie nie podał, ma lwia+9 co daje 150 ileś deffa, i gdy zrobił pamiątki powinien mieć z 530 deffa.. więc to jest dobrana ilość obrony do v2 :huh: :huh: :huh: :huh: ale jak chcesz expić z buta to kup biżuterie 1.5khp i wbij ebony na 9, buff po 30%+

Edytowane przez Metin2Dropper

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Jedną grupkę max, może dwie z buffem, ale będziesz musiał uciekać ;)

Wiem, bo sam byłem w v2 z podobnym eq (więcej hp) i z buffem przy dwóch grupkach uciekałem.

Ze zbroją 1,5k, bransoletką 1,5k, butkami 1,5k, wisiorem 1k, ebo +9, maską +9 i tarczą 10 na blok, jelonem sr 41 kd potwora +4 i śmierci +3 dawałem rade 4/5 grupką na poli.

52287137559562145640.png

Opublikowano

może niech porobi wszystkie skille na P zrobi sobie całe eq na 56+lvl+9 nabije 75lvl kupi chakry 60% średnie i niech wtedy expi??

na tym lvl i z tym eq spokojnie dasz rade wziasc 3grupki nie gadajcie głupot

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...