Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kurwa pierdolone Elite ;/

julek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja pierdole dzisiaj normalnie rano wszystko chodzi, wylaczam kompa na 5 min wchodze wlaczam znowu elite i kurwa ten problem "Game or GameGuard has been altered" widze ze w chuj osob ma ten problem no ale kurwa zadnej normalnej odpowiedzi nie ma ;/ juz kurwa nie moge z tym...kolega ma to samo i tez chuja kto mu pomogl ;/

SORY ZA SLOWNICTWO ALE JESTEM WKURWIONY!

Warn za wulgaryzmy.

//wojtek12

Opublikowano

Temat powinien zostac zaraz usuniety a uzytkownik otrzymac warna.

A co do problemu to jezeli posiadasz Avast 6 to przedewszystkim z tym Antyvirem pojawia sie ten bład to wyłacz w avaście opcje SandBox i jezeli GameGuard.mon jest na liscie SandBoxa to usun go z niej.

Opublikowano

na twoj jezyk tylko z cenzura.

k*rwa wy*eb swoj antivirus bo to wina tego spie*dolonego syfu.

albo go do ch*ja wylacz i ku*rwa bedzie to poku*wionym problemie...

Opublikowano

No ja pierdole dzisiaj normalnie rano wszystko chodzi, wylaczam kompa na 5 min wchodze wlaczam znowu elite i kurwa ten problem "Game or GameGuard has been altered" widze ze w chuj osob ma ten problem no ale kurwa zadnej normalnej odpowiedzi nie ma ;/ juz kurwa nie moge z tym...kolega ma to samo i tez chuja kto mu pomogl ;/

SORY ZA SLOWNICTWO ALE JESTEM WKURWIONY!

Nadpobudliwość -.-. Takiemu nie mogę pomóc ;)

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Nick: InFeRnO_PL

Lv: 54

Guild: NighThunterZ

Build: Warrior/Cler

Opublikowano

Nadpobudliwość -.-. Takiemu nie mogę pomóc ;)

Gdybyś TY mial taki problem tez bys sie tak zachowywal..;/ i sie glupio tak nie smiej bo jak by tobie nie chodzilo to by odrazu placz byl...

Opublikowano

Gdybyś TY mial taki problem tez bys sie tak zachowywal..;/ i sie glupio tak nie smiej bo jak by tobie nie chodzilo to by odrazu placz byl...

Człowieku, nie znasz mnie ;) nie jestem typem co płacze bo gra nie działa. I ortografii się poucz...

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Opublikowano

ty mnie ortografii dzieciaczku nie ucz bo bo nie popelnilem zadnego bledu

Popełniasz i to dużo. Są polskie znaki...

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Opublikowano

AntyVir

To z pewnoscią powód twojego błedu albo Firewall albo Zapora Windows. Też miałem ten błąd odblokowałem GG gdzie sie da i błedu nie mam.

Opublikowano

Witam miałem również ten problem masz antyvirusa wyłącz poprostu nie masz go ściągnij zrób skan na milion procent na twoim komputerze znajduję się jakiś keyleoger może on być z botów no dc loadery itp lub poprostu coś zassałes z neta. Ochrona przy game guardzie to łapie i poprostu masz komunikat pozdrawiam

Opublikowano

DOlaczam sie do tematu ja po wybraniu serwera i wcisnieciu start widze okienko od game guarda a klient i tak nie odpala ;///

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

A wy tam morda w Kube :D Kolega w 2 poscie od góry dobrze pisze :P najlepiej jak bys zadnego Antywirusa nie miał ... a po 1 było napisane gdzies na Forum o GameGuardzie ja osobiście nie mam zadnych problemów :P bo jestem Pro

hehehe Cain a jak byś mógł Daj Warna temu typowi co założył post bo widać że nie czytał regulaminu :P i nie zna zasad ja dostałem warna i do dzisiaj na konto nie moge wejsc :P więc daj mu też z tej strony *((BRONEK))* I Paramentry :P

chyba Cain mnie pamietasz :D hehe Pozdro odezwij się czasem na GG :P ^^ Pozdro dla kumatych :)

Konto oddane !!

Opublikowano

To nie jest wina antywirusa... Kilka razy taki problem miałem, otóż trzeba wpierw wyłączyć GameGuard [Proces] w menadżerze zadań i ponownie włączyć ESRO.

Tylko tyle...

Nie jestem pewien czy o ten problem chodzi.

Why is the rum gone?!

Opublikowano

A wy tam morda w Kube :D Kolega w 2 poscie od góry dobrze pisze :P najlepiej jak bys zadnego Antywirusa nie miał ... a po 1 było napisane gdzies na Forum o GameGuardzie ja osobiście nie mam zadnych problemów :P bo jestem Pro

hehehe Cain a jak byś mógł Daj Warna temu typowi co założył post bo widać że nie czytał regulaminu :P i nie zna zasad ja dostałem warna i do dzisiaj na konto nie moge wejsc :P więc daj mu też z tej strony *((BRONEK))* I Paramentry :P

chyba Cain mnie pamietasz :D hehe Pozdro odezwij się czasem na GG :P ^^ Pozdro dla kumatych :)

Nie udzielaj sie tu "PRO GRACZU" bo nic nie pomogles a zaszkodziles..

PS. nie rob tak tych minek bo wygladasz jak pedal

Opublikowano

Może:

- Spróbuj zainstalować najnowszą wersję DirectX,

- Spróbuj zainstalować najnowszą wersję NET.Framework (3.5),

- Spróbuj uruchomić "Jako administrator", jeśli masz Windows Vista/7,

- Spróbuj uruchomić przez Loader'a.

Opublikowano

Może:

- Spróbuj zainstalować najnowszą wersję DirectX,

- Spróbuj zainstalować najnowszą wersję NET.Framework (3.5),

- Spróbuj uruchomić "Jako administrator", jeśli masz Windows Vista/7,

- Spróbuj uruchomić przez Loader'a.

Wszystko mam dawno zainstalowane...mam Windows XP, przez loadera dzieje sie to samo, skana robilem wirusy usunąłem i dalej ten je*any błąd o.O

Opublikowano

Rozpacz.com jak to czytam .... Jestes pro ale nobem :)

Z tymi minkami to prawda xDD

@ UP ZAraz to sprawdze i odpisze :)

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Dzikuje wszystkim za pomoc, nawet za te pedalskie minki, problem rozwiazany poprzez dokladny skan avastem...

Opublikowano

pedalskie

Kultury trochę

kisukeurharabynixkie.png

EliteSRO 4

Opublikowano

miałem rację! :D

a więc miałem racje kazdy kto ma problem z GAME GUARD HAS BENN ALERTED musi poprostu zrobić skana oznaczna to, że tarcza przy game guardzie coś wykryła!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...