Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część chciałem z kolegą przechodzić mapki escape na multi więc on zrobił serwer (na zwykłych plikach z minecraft.net)

gdy wchodzimy na serwer pojawiamy się gdzieś nad tym escape nie na początku tylko nad tymi pokojami z zagadkami itp.

jest tak zawsze jak wgrywamy mape co robic ?

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano (edytowane)

Na pewno macie taki błąd jak ja kiedyś miałem,otóż to jeżeli wywala was w inne miejsce to musicie się porozglądać w okół siebie, bo na pewno jest spawn zepsuty więc porozglądaj się na mapie czy nie ma gdzieś startu mapy escape pochodź pomiędzy drzewami bo może te wejście do mapy escape może być nie daleko was ;)

hehe Pisze się Problem a nie Pronlem ;)

Edytowane przez RokuX
35353.png

Opublikowano

Nie liczę na takie odpowiedzi bo bym musiał wszystkie pokoje rozkopywać i szukać startu a jak to naprawić

@ up widocznie chodzi o to że jest zepsuty escape w miejscu spawnu graczy ;) oni muszą to naprawić albo ustaw ty na serwerze spawn tam gdzie zaczyna się mapa escape ;)

35353.png

Opublikowano

Ale jest tak na wszystkich escpach

Kurcze spróbuj robić rak jak ja ci powiedziałem ja tak niestety muszę robić do dzisiaj i jest dobrze dalej przechodzę mapy escape ;) poszukaj jeszcze informacji na google.pl

i na youtube.pl tam są poradniki i informacje :)

35353.png