Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twój nick . :>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na początek - ten temat został stworzony z nudów .-.- Tak, wiem ... mam wypi*rdalać na dwór, bo ' niby ' jest ładna pogoda ... podkreślam ' niby ' . xD

no-life najlepiej zwalić na pogodę...

ale, że niby, też podkreślam 'jesteś kobietą'. Wypowiem się.

Stefan8 - Kiedyś był sobie metinczyk MisterKenedi. Dostał moda, o JeJq jak zajebiście no nie ? No i po jakimś czasie moderowania odbanował jakąś Parufkę (Tak Endy nadal cje koham) i został zdegradowany i zbanowany na 14 dni za jakąś pierdołę, ze którą maksymalnie mógłby dostać warna. Potem po unbanie, coś mu odjebało i pisał dziwne rzeczy o naszym kochanym administratorze, nieomylnym Mołntajnsje wtedy to został permanentnie zablokowany przez jakiegoś gm'a (ni ch*ja nie pamiętam jakiego, ale to nie jest istotne w naszej historii, bo chyba to dotyczy nicku?). Tworzył kilka multi acc i nadal pisał podobne rzeczy . Po jakimś czasie wyluzował, ale chciał się udzielać na forum. Jednak nadal 'permowano' jego przezajebiste konta... Pomyślał "MoRzE TeRAs NjE SablokÓjOm MoJe3Go KOnteChK4 <3:D:) ;] ;> ^^ :***" i nadał sobie nick Stefan17, ponieważ lubił to imię, a 17 było liczbą, z którą często stykał się w życiu (Prawie na co dzień) . Jako, że zbanowano konto "stefan17". Stworzył konto stefan z innym (losowym) numerem.

Pozdrowienia dla Administratora Małtynsa, nołlajfjoncego 070, oras reszty administracji.

To ostatnie napisałem, bo chciałem przylizać, a nusz wpadnie jakiś kid mod.

@edit: łokciem:

arte3drrfewsghbn

@JaChój,czy jakoś tak. Niezły random, że to przeczytał :D

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

NISMO

Kocham nisssan`y, zwłaszcza model 350Z

A tunning od NISMO bardzo mi się podba

njijsmiuo

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Shadowlord - mam już ten nick od kilku lat, zobaczyłem go na jakiejś stronie chyba.

łokciem : sdxhnjnyhnjuysed

Opublikowano

Mój nick wziął się od starszego brata go przezywają Viper i w podstawówce też mnie przezywali ;d i tak zostało

Łokciem -----> vip[er

Opublikowano

eee harry potter no to chyba każdy wie od czego sie wzięło, a te ;*xD to żeby było że jestem słitaśnie pierdolnięty :

bhazrfuyhportfg5rtf5 o_O

ae1d1005fe.png

Opublikowano

1.

Moim pierwszym nickiem był : KamizoFonez - miało to być coś japońskiego i mi sie wydaje, że jakby ktos obcy to przeczytał.. to by to zabrzmiało jak po Japońsku :). Niestety nick w niektórych grach był za długi, więc z niego zrezygnowałem :)

kiawm aszzsakfrdlonjm derzsa

- Łokciem :>

2.

Skrótem od KamizoFonez było poprostu: xamizo -(zamieniłem "K" na "x" .. bo tak jakoś :P) i tak zostało na różnych forach:)

sxqamjksaol

- łokciem :P

3.

Następnie była zmiana "x" na "V" i tak powstało- Vamizo

v aszm ujzaol

- łokciem ^^

4.

następnie różne odmiany, typu - VamizoFonez, Kamizo, XamizoFonez itd :>

5.

Najnowszą nazwą jaką się posługuje jest- MrKoxPL albo poprostu MrKox , pierwszy raz użyłem tego w Call of Duty Black Ops, gdzie.. najbardziej pasuje to do mojego stylu gry ^^. Aby pasowało, to często pod postami na forach podpisuje sie typowym "Pozdrawiam", lecz ja dodaje do tego "Koxu", i ogólnie się tak przedstawiam, ponieważ... Koxu lepiej brzmi niż Xamizo/Vamizo czy "MisterKoks" :>

mdfrKkoxxPL:

- łokciem :P (nawet, nawet ;>)

Pozdrawiam:

Koxu ;]

Opublikowano

xArtemzx czemu? otóż główny Bohater gry "Metro 2033" Nosił imię Artem.. co mi się spodobało jednak zrobiłem literówkę gdyż przez przypdaek nacisnąłem z pod koniec... stąd mój nick. Prawidłowo powinien brzmieć xArtemx lub skreślając te "x'y" Pod koniec i na początek które mnie w cholere irytują byłoby "Artem" i tak bym chciał mieć <_< no ale cóż...

Pisane Łokciem: xazsdfrefrgtdsemxzxn

1316854236-U173186.png

By Siema Heniu

Pomogłem? jebnij lajka!

Opublikowano

Hmm a wiesz że to forum jest o grach i częściowo o elektronice a nie o jakiś bezsensownych tematach ?

No to sry, ale to jest dział ' Pogaduszki ' jakbyś nie umiał czytać . ;x Więc nie dziw się, że to jest ' bezsensowny temat ' . : >

sygnaxd.jpg

" I don't know what is that makes me love you so

I only know I never wanna let you go

Cause you started something, can't you see?

That ever since we met you've ahd a hold on me

It happens to be true

I only want to be with you " <3

347gryg.png

Opublikowano

Więc to będzie tak .

Carolinex3 - Moje imię po angielsku . Tak tak , jestem Karolina , bleee . -,-

a''x3'' .. Zgapiłam od Sis , Wiki ;*

Łokieć .

Carolinex3 - Haa , Zdolny łokieć , oł jeee . xDD

carolinex3.jpg

Opublikowano

Weee ! . ;* :D Ale masz Karu łokieć no nie no . : > xD Ale sis, przecież masz ładne imiee, weź się zamień . -.-

sygnaxd.jpg

" I don't know what is that makes me love you so

I only know I never wanna let you go

Cause you started something, can't you see?

That ever since we met you've ahd a hold on me

It happens to be true

I only want to be with you " <3

347gryg.png

Opublikowano

CoKaMaN hmm na poczatku bylo oCoKaMaN czyli o co kaman :D ale te o nie pasowalo wiec je usunelem :)

Lokietkiem :D

cokakmsabmn

Sorka za brak PL liter ale w DE mam nie polska klaw. :-)

Nchf.png

lol

Opublikowano

no-life najlepiej zwalić na pogodę...

ale, że niby, też podkreślam 'jesteś kobietą'. Wypowiem się.

Stefan8 - Kiedyś był sobie metinczyk MisterKenedi. Dostał moda, o JeJq jak zajebiście no nie ? No i po jakimś czasie moderowania odbanował jakąś Parufkę (Tak Endy nadal cje koham) i został zdegradowany i zbanowany na 14 dni za jakąś pierdołę, ze którą maksymalnie mógłby dostać warna. Potem po unbanie, coś mu odjebało i pisał dziwne rzeczy o naszym kochanym administratorze, nieomylnym Mołntajnsje wtedy to został permanentnie zablokowany przez jakiegoś gm'a (ni ch*ja nie pamiętam jakiego, ale to nie jest istotne w naszej historii, bo chyba to dotyczy nicku?). Tworzył kilka multi acc i nadal pisał podobne rzeczy . Po jakimś czasie wyluzował, ale chciał się udzielać na forum. Jednak nadal 'permowano' jego przezajebiste konta... Pomyślał "MoRzE TeRAs NjE SablokÓjOm MoJe3Go KOnteChK4 <3:D:) ;] ;> ^^ :***" i nadał sobie nick Stefan17, ponieważ lubił to imię, a 17 było liczbą, z którą często stykał się w życiu (Prawie na co dzień) . Jako, że zbanowano konto "stefan17". Stworzył konto stefan z innym (losowym) numerem.

Pozdrowienia dla Administratora Małtynsa, nołlajfjoncego 070, oras reszty administracji.

To ostatnie napisałem, bo chciałem przylizać, a nusz wpadnie jakiś kid mod.

@edit: łokciem:

arte3drrfewsghbn

Nie urzekła mnie twoja historia.

@Top

Na niemiecki miałobyć "Ta, dobrze", ale "t" w "gut" mi nie leżało, więc "d"

Łokciem

MJaGYunxd

Opublikowano

Adam - od imienia

S - pierwsza litera nazwiska

12 - nie pamiętam, ale to chyba był mój wiek jak konto zakładałem, albo serwer na którym grałem, ew. wpisałem byle co bo AdamS było zajęte ;)

łokciem:

adfam nsx12 o.O

52287137559562145640.png

Opublikowano

Uki

W przedszkolu babka się pytała co jest na U i mój Kumpel wyskakuje :

-Ukasz!

I tak się zaczęło.

Uokieć:

uklik

Weteran
Opublikowano

Jestem nudny jak deska..a że jestem od wasz starszy doświadczenie proszę o zwracanie się do mnie przez pan..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Wpadło do głowy, z początku miało być Hate Me ale kumpel powiedział że I Hate You będzie lepsze.

Łokieć

i hatye yuopu :unsure:

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

Hmm...pomysl na nick nie mialem,wlecialo mi do glowy poprostu jak wiele innych nickow jak Achajos,Pleater,JedzieSledzie.

Tera łokieć

netrodaall

:D

sstwc.jpg

Opublikowano

Liukaner hmmm nick wymyslony z 4 lata temu jak grałem w arene albionu :P była tam wypa liuki czy coś :D a ze liuki to zdrobnienie to grubiłem :P , wcześniej miałem nick stacu5 , chciałem wpisać stachu ale h nie zadziałało a 5 to moja szczęśliwa cyfra :P

Liukaner uokciem :

.kjjhnum ZA nf

OMFG ! LOL ! CO TO ***** JEST :D

stacu5 uokciem:

szftgraz chju5tr4

ehhhh ....

Opublikowano

Evasion.

Wytwór mojej rozszerzonej wyobraźni.

A dokładniej, spojrzałem na klawiaturę wymyślając jakiś nick. E jest koło W - już jest Ew.A jest koło S juz jest Evas.I jest koło O już jest Evasio i dodałem N i wychodzi = Evasion

Może i nie rozumiecie, trudno.

Łokieć = ewasi8ojmn

Opublikowano

mario22455 - od imienia a te cyferki to przypadkowe

łokieć

mario22455 hahahaaha to jest umiejętność

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...