Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Iconomy komendy

gothic7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam więc mam problem. Mianowicie chodzi mi o plugin iconomy . Nie dlugo zamierzam otworzyc serwer ze sklepem itd. Jestem adminem i potrzebuje pieniedzy na owarcie sklepów. Czy jest jakas komenda albo cos tego typu zeby dac adminowi jakas kwote? Bardzo prosze o pomoc.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość _Shadowlord
Opublikowano

Szukanie nie boli.

http://www.mpcforum.pl/topic/372739-tut-komendy-iconomy/

Każda komenda iconomy opisana, każda dosłownie, jest też jak dawać kasę.

Piszesz /money grant twój nick ilość np. /money grant godtgf 10000000.

A jak chcesz zrobić sklep? To nie rób nicków ani nic. Zamiast nicka wpisz AdminShop, adminshop się będzie sam uzupełniał, i nie trzeba będzie podchodzić do sklepów.

Opublikowano

A jedak nie do zamkniecia. Po wpisaniu tej komendy nic sie nie dzieje a na 100% pisze dobrze. A to z AdminShop nie dziala automatycznie zmienia na moj nick.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%,które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Gość _Shadowlord
Opublikowano

To spróbuj /money set twój nick 100000

Opublikowano

Nadal nic. Nie pisze wogle ze bledna komenda czy cos. Po prostu ie nic nie dzieje, nie ogarniam tego.

Gość _Shadowlord
Opublikowano

A masz zainstalowany plugin iConomy?

I czy masz w permissions dodana linijke że możesz ustawiać?

Tutaj masz :

http://ico.nexua.org/Main/Permissions

Opublikowano

Przepraszam nie bylo mnie wczoraj na komputerze. A jesli mozna moglbys opisac gdzie to dodac, gdyz jest srednio obeznany.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ściągacie to i wklejacie do plugins. Resetujecie srv albo piszecie /reload. I macie komendy, wystarczy wpisac /money, jeszcze trzeba znac angielski.

@Jezeli chcecie miec to w permissions (server publiczny) to musicie kogos obeznanego poprosic. Np. mnie :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...