Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kupiłem serwer na gamepix.pl i mam z nim problem. Ten serwer bardzo mi się tnie tzn. czasami nie ma lagów a czasami są i to duże. Kolega ma od nich 2 serwery minecraft i mówi że nic takiego u niego się nie dzieje. To nie wina mojego kompa ponieważ na serwerze piszą że też mają lagi. Próbowałem się dodzwonić do gamepix ale słyszę tylko "abonent jest tymczasowo niedostępny" (czy coś takiego).

Proszę o poradę w tej sprawie. Z góry dzięki.

Opublikowano

To jest ich wina,widocznie kupiłeś najtańszą ofertę ( najsłabsze parametry ) no niestety chyba nie da sie zaradzić temu.

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano (edytowane)

Tak ja rozumiem ale gdy kupujesz serwer za prawdziwe pieniądze to chyba nie powinno być lagów? Jest gorzej niż przez hamachi. Bym kupił na innym hostingu lecz miałem już tam pieniądze z kiedyś.

I jak ja mam odzyskać tą sumę jak nie da się z nimi skontaktować ??

(wnS on mówił że co tydzień reinstalują bukkita od nich więc my zrobiliśmy to samo i połowa pluginów nie działała)

Edytowane przez Dziabal
Opublikowano

To nie wina kompa to jest pewne. A gamepix.pl to syf się okazuje. Znowu z 15 min było ładnie a teraz znowu lagi aż wywala z serwera :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...