Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bug] Wrota :)

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jednak fartem zrobiłem gamme proty szkoda że znając życie po resie nie będzie działać bo brakuje mi 1 częsci do bety i 2 do alfy ;/

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

noob usun wreszcie ten temat bo wszyscy potem bany wylapia!

Jak nie chcesz wyłapać bana to kurwa nie używaj, a nie innym żałujesz. Zasada prosta: używasz buga=ryzykujesz banem.

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

Ej u mnei kumpel probowal robic to a jest z EIC i wskoczyl do Gammy na 1 zyciu, i jak chcial nacelowac na 4-4 jako cel skoku to mu nie pozwalalo. Nie wiem czym to moglo byc spowodowane ale podejrzewam, ze nie mialm kuponow na skoki.

Jak myslicie, to jest przyczyna tego?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

Bo wybrał złą mapę? ;o

Zadnej mapy nie dawalo wybrac.

Wskoczyl do Gammy, otworzyl okienko z CPU SKOK 3 i chcial nacelowac na 4-4 i nie dawalo zaznaczyc cel skoku, porobowal na inne mapy, na 2 galowe, i na 1 galowe i na zadna nie dawalo i stracil gamme ;x .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja i mój kolega na eic zrobiliśmy wszystkie zrobił by delte ale już nie ma kuponów mało miał niestety może macie zamałe lvl-e ...

Opublikowano

głupoty gadacie, ja jestem na vru, i zrobiłem już 4 alfy 3 bety 2 gammy 2 delty, i w tym momencie robię jeszcze alfę i betę i 7,5k Energi

hehe i po zabawie, bez darmowych kuponów nie da się skakać;/;/

Opublikowano

mi wszystko śmiga wy macie jak zawsze problemy bo źle robicie taka prawda ...pewno nie macie kuponów darmowych dlatego

Opublikowano

Mój sposób na protki w becie/gammie :

Seprom, x3 i uber rakiety, precyzja + z GG dopakowanie na pół żóltego paska (jak masz za dużo energi to można i na full ^^) i tak protki robią się w 20 minut w becie. A konfigi to wiadomo 1 fs i 4 osłonki w dronach + lf3, a druga to fs i ja ustawiam pół na pół osłony i lf3, na wypadek laga.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...