Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dedyk - pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko odnoście serwerów dedykowanych, czy jak odpalę sobie bota i komuś się w tym momencie zechce wejść na swoje kupione konto na dedyku (shackowanym oczywiście przeze mnie) to czy bota mi rozłączy czy będzie latał dalej?

Z tego posta jasno wynika, że zhackowałeś sobie czyjeś kupione konto na dedyku. Można więć wywnioskować, że na tym "zhackowanym" koncie (które jednocześnie jest kupione przez kogoś) chcesz puszczać KBota. Gdybyś choć trochę zapoznał się z interpunkcją i składnią, można by było inaczej zinterpretować taki post.

Mógłbyś wtedy napisać, że "zhackowałeś" jakiegoś dedyka i założyłeś na nim własne konto, na którym puszczasz bota. Nie wydaje się bardziej zrozumiałe?...

Opublikowano

Z tego posta jasno wynika, że zhackowałeś sobie czyjeś kupione konto na dedyku. Można więć wywnioskować, że na tym "zhackowanym" koncie (które jednocześnie jest kupione przez kogoś) chcesz puszczać KBota. Gdybyś choć trochę zapoznał się z interpunkcją i składnią, można by było inaczej zinterpretować taki post.

Mógłbyś wtedy napisać, że "zhackowałeś" jakiegoś dedyka i założyłeś na nim własne konto, na którym puszczasz bota. Nie wydaje się bardziej zrozumiałe?...

oj dobra, nie chce mi się kłócić na forum, zapytałem bo chcialem uzyskać odpowiedź, uzyskałem, a jak chcesz się sprzeczać to znajdź sobie jakiegoś noobka, który ma frajdę nabijając sobie posty zwrotami typu "ty debilu":P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...