Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział Tworzenie stron WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam dzisiaj w dziale Tworzenie stron WWW powstał temat, w tym dziale jest duży syf, a z tego co widzę to dużo użytkowników pisze w tym dziale. Nie ma tak żadnego moderatora, a admin, lub g moderator nie wchodzą, chyba, że jest raport :F. Dużo użytkowników reklamuje inne strony, obraża, zadaje pytania które trudno zrozumieć, etc. Był konkurs na Gold Membera, wygrały trzy osoby, i żadna z tych osób nie zagląda w ten dział a już nie mówię o pisaniu postów, tematów. Member wygrał Gold Membera i ma resztę za przepreproszeniem w dupie. Dam kilka tematów, z reklamami, pytaniami które nikt ich nie da rady rozszyfrować etc.

To jest ukryta treść, proszę

Jeśli zły temat to proszę o przeniesienie.

Edytowane przez Czoszu

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano

Jak widzisz taki temat to go raportuj jak sam z resztą napisałeś że modzi/admini przychodzą po raporcie, proste. Albo sam zacznij tam pracować i wystartuj na kida...

1280314365-U1.png

Opublikowano

Kid może tylko raportować, więc member powinien też się wykazać umiejętnościami pod względem raportowania. Czyli podsumowując. Zdecydowałeś, że będziesz coś robił jak dostaniesz kida, którego nie dostaniesz.

aa PS. Ja nie jestem od sprzątania forum, lecz Global Moderator. Cięzko mu napisać?

Opublikowano

Na raportowanie przez memberów mało kto zwraca uwagę. Co do raportowania to raportuję co jakiś czas, ale trzeba zrobić porządek :unsure:

BTW. Jest możliwość wystartowania na KidModeratora w dziale Tworzenie stron WWW?

I co teraz zrobisz? Spuścisz psy? Albo pszczoły? Albo psy z pszczołami w ustach, tak że kiedy szczekają, strzelają nimi w ciebie?

Opublikowano
BTW. Jest możliwość wystartowania na KidModeratora w dziale Tworzenie stron WWW?

Wystartowałem już. Ale pewnie odrzucą mi tak jak ostatnio.

Opublikowano

Czekamy i się okaże czy można składać aplikacje na KidModa. Patrzyłem w dziale "Aplikacje na KidModeratorów działów" i nie ma żadnej listy czy nabór jest otwarty. Zaczekamy..

Opublikowano

Czekamy i się okaże czy można składać aplikacje na KidModa. Patrzyłem w dziale "Aplikacje na KidModeratorów działów" i nie ma żadnej listy czy nabór jest otwarty. Zaczekamy..

Tam mają się zajmować tylko Global Moderatorzy.

• Dodaj nową pozycję...