Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Bota!

Krzyzu43

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio słyszałem o tym, że jest jakis bot, że kolesiowi nie schodzi HP i osłony ? Czy to prawda nie wiem ;p Chce sie dowiedzieć.Słyszałem też ze koleś walił po ponad 200k czy to możliwe bez jakiegos bota no własnie nie ;p

Moje pytanie brzmi, czy jest jakiś bot co robi takie cuda jak napisalem wyzej ;p

Pozdrawiam

ŞžΘġÜŋ[PLU$]

MMO PL1

ŞžΘġÜŋ

MMO PL1

18706.png

Opublikowano

Nie ma takich botów/cheatów

Pozdrawiam

Dzięki za odpowiedz :)

ŞžΘġÜŋ

MMO PL1

18706.png

Opublikowano

Ta , uber kryche na hita ? haha

Dobry żart ... :rolleyes:

Dawniej był bug, że od siedzenia na mapie zwiększało DMG, i BP nic z tym zrobiło(bugu nie ma ale nie było banów etc.).

Ale to działało kilka godzin i to nie był bot/chaet.

Opublikowano

No super , może zaraz Uber Cubkion na hita ? Ha ha , wyobrażam sobie ile osób w jednym momencie ticketow do supportu ;p xD

bTW : O tym "bugu" nic nie słyszałem.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Byl bug na DMG, ale dawno.

Obecnie nic takiego nie istnieje.

Opublikowano

No super , może zaraz Uber Cubkion na hita ? Ha ha , wyobrażam sobie ile osób w jednym momencie ticketow do supportu ;p xD

bTW : O tym "bugu" nic nie słyszałem.

jeżeli istniały by "Uber Cubkiony" to też by dało radę :) ale niestety nie wymyślili takiego alienka jeszcze :P

@ NoobKiller dawniej był bug na dmg, ale teraz jest programik w którym się ustawia ile chcesz na strzał bić, widziałem go u sąsiada na kompie , całkiem fajny, a zbanowali go dlatego że w dużej uber kryśce umieścili skrypt wykrywający takie rzeczy ;)

Opublikowano

Siemka ostatnio słyszałem o tym, że jest jakis bot, że kolesiowi nie schodzi HP i osłony ? Czy to prawda nie wiem ;p Chce sie dowiedzieć.Słyszałem też ze koleś walił po ponad 200k czy to możliwe bez jakiegos bota no własnie nie ;p

Moje pytanie brzmi, czy jest jakiś bot co robi takie cuda jak napisalem wyzej ;p

Pozdrawiam

ŞžΘġÜŋ[PLU$]

MMO PL1

Zamiast pisac takie bzdury pozdrowilbys swoich klanowiczow z 1-6 ktorym przeszkadzalem w boceniu ;x xD.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie ma takiego programu omg. Po pierwsze ten program musiałby jakoś oszukiwać pakiety wysyłane do gry, a to nie jest łatwe, dostalibyście bana, bo takie coś bardzo łatwo wykryć ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Są takie programy lecz są one bardzo drogie (5dolarów lub euro za dzień), jak przypomnę sobie strone to wrzucę link (oczywiśćie jak zwykle to programy od ruskich).

A programów nie testowałem bo nie zamierzam tyle wydawać na tak krótki czas.

Opublikowano

był kiedyś bug że nie dało się z darka wyjść trwało to kilka godzin każdy walił po 50 mln :) wtedy kasy było a kasy i banów nie było :)

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

Proponuje zamknac temat ?

Bez sensu, wszyscy pisza ze maja - a oczywiscie nikt nie ma.

Koniec.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...