Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Problem jest taki uruchamiam minecrafta Wszystko jest OK wchodzę do snigla lub na multi i tak wchodzę na multi i mapa mi się nie wczytuje po 5 sekundach Wyskakuje Błąd Out Of Memory bla bla bla Please Restart Game i tak samo na singlu! HELP! :angry:

Komp mój to

GF 7600 GS

1 GB ram

2.93 ghz

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano (edytowane)

Nie

Ramu Nie Jest Za mało!!!

PS Jak Mogę mieć z mało ramu Jak Mi Cal Of Duty 6 chodzi I Simsy 3

Edytowane przez NikoPL

6.jpg

Romuald Cabaj "

Opublikowano

No, ale co ma CoD i simsy do MineCrafta? Wg. Mnie MineCraft potrzebuje więcej ramu od tych gier:) Powyłączaj wszystkie zbędne programy typu skype, gg itd...

Kocham mame

Opublikowano

aby minecraft byl plynnoscia potrzebujesz od 3 do 4 giga ramu wiec z 1g to mozesz grac w 20-25 klatkach z lagami. pozatym cod a simsy to co innego simsy to gowno a cod nie jest wymagajacy gdyz mapa jest generowana i jest niezniszczalna a w mc mapa sie generuje z kazdym ruchem wiec potrzebujesz pamieci fizycznej zapisujacej prace w toku mysle ze rozumiesz ta roznice miedzy cod a mc

polecam dokupic pamiec ddr2/ddr3 o szynie 667-1666 z 2g to bedzie kosztowac od 100 do 150 zl a gra stanie sie plynnoscia

Opublikowano (edytowane)

Ale chciałem powiedzieć w ten sposób że minecraft działał z 30 40 klatkami tak?

Nie Jestem Idiotą i nie pisał bym tego tematu gdybym wiedział że mam Za mało ramu tak? Bez Obrazy

PS Minecraft 5 dni temu śmigał normlnie nie było lagów i 25 klatek jak kolega sądzi

Edytowane przez NikoPL

6.jpg

Romuald Cabaj "

Opublikowano

dobrze ale rozumiesz ze mapa wugenerowana jest na pewna odleglosc? i ona sie w toku generuje ? skoro tydzien temu dobrze chodzilo to cos zrobiles w tym tygodniu ze zle chodzi przeskanuj kompa moze masz vira (tylko nie avastem ...) defragmentacja i czyszczenie rejestrow (pogram tuneup do tego polecam)

Opublikowano

przeciez blad mowi sam za siebie , masz za malo ram , 1gb to malo , ale moze byc to tez wina procesora , ile masz rdzeni? jezeli 1 to nic dziwnego , ze cie wywala

Opublikowano (edytowane)

Co Do gargol może masz racje defragmentacja:( masz plus

A Co DO camy Człowieku w tym momencie nabijasz posty Nawet nie przeczytałeś tego

"PS Minecraft 5 dni temu śmigał normlnie nie było lagów i 25 klatek jak kolega sądzi "

Ide pożyczyć od Ojca Z 2 GB ramu I procesor 3.53ghz czy jakoś tak

I zobaczymy czy To tego Wina

No I ?

CO Mówiłem że to nie jest TEGO wina

Edytowane przez NikoPL

6.jpg

Romuald Cabaj "

Opublikowano

za mało ramu ja miałem 1gb i minecraft chodził tylko 5min i d... sie wyłączał jezeli ci wchodzi i wychodzi tzn ze masz wirka bo mi na gruchocie z 512mb cudem chodzi

polecam dokupic pamiec ddr2/ddr3 o szynie 667-1666 z 2g to bedzie kosztowac od 100 do 150 zl a gra stanie sie plynnoscia popieram uzytkownika gargol12