Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot 5.04 I promieniowanie WAZNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy mają właśnie z tym problem. Ja używam 5.04 dzisiaj od około 12 bez przerwy i do tej pory nie padł ani razu. Chyba musisz poczekać na 5.05.

Opublikowano

Bez podwajacza. Solace, 31lf3, 16bo2, 8 irysków, 26pp, wszystkie dodatki, oczywiście fs. Skylab trochę rozbudowywałem za uri, bo miałem za mało sepromu żeby grube laserki rozdać :)

Aktualnie 250k uri na koncie. Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

Opublikowano

; O to ladnie nawet bardzo ładnie ;d od kiedy Ty bocisz i po ile godzin ze nie masz nawet ostrzezenia ;D ja mam tez FE i niewiem jak bocic zeby nie dostac ostrzezenia oczywiscie Kbot

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

Coś ponad 500 godzin mam wybocone. Staram się bocić jak najczęściej ^^ Czasem tylko się wyłączy np. na dedyku w nocy i tylko wtedy nie boci.

@Topic

Pojawił się KBot 5.05.

@Topic v2

Był na stronie kbota a teraz zniknął :O

Opublikowano

Cześć, ja również miałem problem z wersją 5,04 na bazówce na 2 gali czyli x-8. Nie zbierał skrzynek tylko leciał prosto w promienie i cudem wracał z 20k hp i się klepał i tak w kółko... Jednakże już na x-2 i x-3 na 1 gali, śmiga elegancko, więc myślę, że to kwestia mapy :)

P.S Arku, od Solace lepszy jest Spectrum ^^

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Myślałem początkowo nad spectrum, ale doszedłem do wniosku, że solace przydaje się w każdej sytuacji ^^ A na moim serwerze jak się tłukę z 2 naraz to już jest cud, a zazwyczaj jest 1 kontra 1. Na jedną osobę nie opłaca się odpalać umiejętności spectrum :) Jednak jako drugi design zastanawiam się między spectrum / diminisher (5% mocniejszy strzał) / sentinel i nie wiem który wybrać :rolleyes:

@Topic

Znowu jest 5.05 na kbotik.com. Spróbuj go pobrać, może poprawili i już nie leci w promieniowanie.

Opublikowano

Mi tam nie wlatuje w strefe, ale kickuje, bo na 580 speeda potrafi kilak boxow w krotkim czasie chwycic, i jak DDOS jest traktowane :(

Ja mam spectrum, tera mysle nad Solace albo Sentinel ( Ten mi sie najbardziej podoba, ale skill chyba srednio przydatny? )

Opublikowano

Więc Arku, skoro jest jak mówisz czyli 1 vs 1 to na ten czas faktycznie najlepszy jest Solace( ogólnie nie jest przydatny w pojedynkach, ponieważ w walce z napakowanym graczem ponowne zbicie połowy hp to kwestia 2-3 hitów, przy założeniu że użyjesz go na żylecie, bez osłon.). Mimo to Solace nada się ładnie do wrót, czy wrót grupowych, ewentualnie kubika. A Dminisher... cóż przez te 30s działania umiejętności można zbić przeciwnikowi osłonki niemal do zera, lub całkowicie, jednakże każdy gracz który myśli, ew używa bota rozwija High Tech. Co za tym idzie używa m.in awaryjnej osłonki, co wyłącza ów umiejętność.

To tak poza tematem.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...