Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki Do Ems

songonh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich maplowiczów !

Dziś znów zaczołem zabawe z Maple lecz jest jeden szkopuł.Strasznie nie chce mi sie bić własnoręcznie lvl-a! I oto mam do was pare pytan odnosnie hakowania w Maple! Na samym początku chce zaznaczyć że szukałem na forum róznych tematów i jest ich bardzo wiele lecz nie zabardzo rozumiem jak odpalić Bota.

1. Wiem że istnieja rózne boty.Lecz nie wiem jaki bot do czego służy(to jest moje 1 pytanie)
  2. Wiem że trzeba mieć jakieś programy jeszcze oprócz samego bota jakis framework i cos jeszcze, Czy moglby ktos mi w pelni wytlumaczyc jakie programy potrzebne sa i skad moge je sciagnać?
  3. Ogólnie bardzo bym prosił o pełny tut do jakiegoś dzialajacego bota na EMS(co gdzie i jak)
W wielu grach bociłem i nie było trudno z odpalaniem botów lecz z Maple jest odwrotnie !!

Z góry dziękuje i przepraszam za założenie takiego tametu
Opublikowano

po pierwsze napisal bys kim chcial bys grac (masz do wyboru lucznika maga woja zlodzieja i beginera, opisy postaci na cloudparku)

jak podasz to ci dopiero wtedy moze my pomuc gdyz hakow jest wiele

Opublikowano

Karmcie trolla karmcie , a na każdym forum będą takie kaleki , dzieci nieszczęścia.

7x - DK - BOTTING.

5x - Bandit - BOTTING.

4x - Mage(I/L) - BANNED.

Opublikowano

Jezu... i To jezu kieruje do odp. w tym temacie >.<. Proponuję mpcforum.com dział EMS, bo tutaj nic nie znajdziesz. Wiem ref link, ale skoro forum wzięło się właśnie od tego .com to nie widzę przeszkody.

Opublikowano

bylo pelno tutorialow kiedys ale forum upada niestety co do neta to chodzi o .NET Framework 3.5 bot to chyba rbot

Katton no jutsu

gg athisa: 636375 <tylko mu nie mowcie :)

Opublikowano

to se poszukaj albo cos poczytaj i bedzie gitez tez byłem newbie i teraz cisne 62 spearmanem w 10 dni

//Ciach

• Dodaj nową pozycję...