Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hero Editor

Kolek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przydatny Do Zabawy !!

Polecam !

Hmm wiadomo (znany user mpcforum.pl :D)

5497.jpg

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

17952.png

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^

- 2988831

Opublikowano

Postaciami Singler Player można też wejść na Otwarty Batelnet lecz prawie nikt tam nie siedzi tylko Admini BN do gier Warcrafta 3 itp.

Opublikowano

właśnie będę zaczynał w to grać i sie przyda na początek

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Mam pewien problem, a mianowicie, chiałem aby wszystkie questy były zakończone lecz nic sie nie stało, tzn. questy sa zakonczone ale nie moge wykonywać questów z następnego aktu ;/

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Mam pewien problem, a mianowicie, chiałem aby wszystkie questy były zakończone lecz nic sie nie stało, tzn. questy sa zakonczone ale nie moge wykonywać questów z następnego aktu ;/

mozna to ustawic w bocie , lecz nie pamietam juz w jakiej zakladce...

19968.jpg

4620.gif

15222.png

20736.png

Opublikowano

ten program jest bardzo spoko tylkoj est taki program na gre mulitiplayer

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Jeżęli taki był by program na CBN(Closed Battlennet) to napewno ludzie by żadnych itmów nie sprzedawali na chacie, nie oferowali taxi, itp :D. No i oczywiście ludzie nie sprzedawali by Run,Postaci,itm na allegro.

Opublikowano
Jeżęli taki był by program na CBN(Closed Battlennet) to napewno ludzie by żadnych itmów nie sprzedawali na chacie, nie oferowali taxi, itp biggrin.gif. No i oczywiście ludzie nie sprzedawali by Run,Postaci,itm na allegro.

a pomysl ze... jezeli ktos by mial taki program to by sie nim dzielil z innymi? zeby np. sprzedawali go za real kase? wez przestan ^_- ó_Ó

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

Nie ma takiego programu, bo postać zapisana jest na serwerze, a nie na Twoim komputerze.

Musieli by robić za każdym razem włam do bazy danych....

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

wiem : D lecz nutka zartu zawsze powinna byc ^^ i nie wchodzcie na zadne nieznane linki w d2... jak ktos wam podaje... ja kiedys stracilem hoto i enigme ^_^ gosciu podał mi linka wszedlem i w diablo wszystkie itemy wyskoczyly... same wylatywaly fajnie nie? ; /

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
właśnie będę zaczynał w to grać i sie przyda na początek

pozwolicie ze sie wtrace hero editor jest dla noobków ... wiec lepiej nie grac niz go uzywac ...

"I nawet jak się położę to będę od Ciebie wyższy."

Opublikowano
wiem : D lecz nutka zartu zawsze powinna byc ^^ i nie wchodzcie na zadne nieznane linki w d2... jak ktos wam podaje... ja kiedys stracilem hoto i enigme ^_^ gosciu podał mi linka wszedlem i w diablo wszystkie itemy wyskoczyly... same wylatywaly fajnie nie? ; /

do lucka :P to co ty straciles to jeden wielki SHiT !! ja stracilem dorobek z przeciągu 2 lat ... wiesz ile tego bylo ? a teraz usuneli mi konto :( bo nie gralem 3 miesiace ... mialem perf hammera na CBN !!

Opublikowano

a propos HE, czy ktos wie skad mozna sciagnac pro crafty ? kiedys mialem rozne, lecz format = nie ma nic :C bylbym bardzo wdzieczny

pozwolicie ze sie wtrace hero editor jest dla noobków ... wiec lepiej nie grac niz go uzywac ...

mam to uznac za obraze ? -_- drogi kolego, HE jest dla ZABAWY a nie dla noobow.. w d2 gram juz kilka lat, od poczatku starego ld na bnie i smialo poeiwm ze noobem nie jestem :c

opcja edit nie zabija.. i jest za free...

mialem perf hammera na CBN !!

pwned.. jesli miales perf to lecimy :D

eni z jakim ed ? hoto jaki res ? mara res ? jakie rekawice ?

jaki anni i torch ? ile skillerow pc ? jakie butki ?jaki stuff merca ?

EXPmIpC.gif

Opublikowano
PiPr

pwned.. jesli miales perf to lecimy

a ja Cię znaam :) miałeś może acc na bnie Master-Piterek czy coś takiego?

Opublikowano
a propos HE, czy ktos wie skad mozna sciagnac pro crafty ? kiedys mialem rozne, lecz format = nie ma nic :C bylbym bardzo wdzieczny

mam to uznac za obraze ? -_- drogi kolego, HE jest dla ZABAWY a nie dla noobow.. w d2 gram juz kilka lat, od poczatku starego ld na bnie [ dopiero wtedy mialem neta ] i smialo poeiwm ze noobem nie jestem :c

opcja edit nie zabija.. i jest za free...

pwned.. jesli miales perf to lecimy :D

to tak eni 15% ed ... hoto 40 mara 30 (mar mialem 4) rekawice magi .. kulturalnie / anni 20/20/10 torch 20/20 :P dla pala 9 pc man :P butow bez kitu nie pamietam ... a merc tez nie pamietam (a i co ma merc do perf hammera <lol2> ?)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wrzuccie link na speedyshare bo mi nie dziala ten :/

NIGDY NIE HACKUJ NA POLSKICH SERVERACH !!!

.:Masz coś do mnie?:. _ Masz? to co w morde chcesz?

You are lifeing: /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

I kill you: /\/\/\_________________________________________________

Pomogłem, daj 5* pls :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...