Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który bohater jest najlepszy?

Hunter07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xin jax lee sin i nie masz nexusa w 5 minucie ;x na prawde są lepsze postacie zamiast tanków

no Ty sobie tankujesz, a ja aceuje :D uwierz, że grałem 3v3 i najlepsi są off tanki

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Eh, ja tu mowie o taktyce gdy grasz calym teamem. Tank to naprawde wielkie ulatwienie grania 3v3, jesli mi nie wierzysz sam spróbuj ;D

Pozdrawiam

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

tak grałem ranki 3v3 i uwierz, że próbowałem ;x

już nie chce zaśmiecać tematu więc jak

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

Eh, ja tu mowie o taktyce gdy grasz calym teamem. Tank to naprawde wielkie ulatwienie grania 3v3, jesli mi nie wierzysz sam spróbuj ;D

Pozdrawiam

Na 3vs3 nie ma miejsca dla main tanka - potrzebny jest dmg od każdej postaci. Jak widzę na 3vs3 w przeciwnym teamie rammusa czy amumu to już cieszę się z darmowej wygranej.

Najlepszy team to 2x off-tank (xin, olaf, trynda) i 1x ap dmg (nunu, jax, morde).

Opublikowano

Z darmowej wygranej? To chyba nie trafiles na zadnego dobrego tanka. Ogarniety rammus niszczy wszystko na 3.

Co do tego twojego 1x ap to wszyscy co tam wymieniles sa ap, jedynie jaxa mozna zrobic hybryde :)

@down

1x ap dmg (nunu, jax, morde).

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Z darmowej wygranej? To chyba nie trafiles na zadnego dobrego tanka. Ogarniety rammus niszczy wszystko na 3.

Co do tego twojego 1x ap to wszyscy co tam wymieniles sa ap, jedynie jaxa mozna zrobic hybryde :)

Xin, Trynda i Olaf to AP? Od kiedy któryś z nich sprawdza się na AP(szczególnie że xin ma przelicznik tylko w E)?

Akurat Amumu jestem jeszcze wstanie zrozumieć - razem z Nunu wygrywa team fighty w 3s. Ale Rammusa nie jestem w stanie - po prostu go sobie omijasz (tak, wiem, taunt - działa tylko na 1 osobę) wybijasz jego team, a jeśli ci się zechce, to ubijasz i jego.

Opublikowano

Co do tankowania wież na 3vs3:

Jax <3 pizdga itemki

ninja tabi> Rageblade>Hextech>Rabadon>Hextech>Atma.

Masz tyle hp, że możesz brać solo wieże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...