Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostrzeżenie z 6.07.2011

Kupic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dwa dni temu otrzymałem ostrzeżenie na konto .

KBot chodził max 10/11godzin ale nie co dziennie ...

Na koncie używany też był program WarToll który zrobił dwa komplety ( Alpha,beta,gamma ) czy to możliwe ,że za niego dostałem to ostrzeżenie i mogę bocić dalej ?( oryginalna licencja kbotnoGG ) ....

Nie chciałbym stracić 40 % PD i poważania bo mam ok 800 mln doświadczenia .

Co radzicie , co byście zrobili na moim miejscu ;) ?

Z góry dzięki !

Pozdrawiam !

Opublikowano

Myślę, że prędzej dostałbyś ostrzeżenie za WarToola niż kbota .

Jeśli masz już to co najważniejsze czyli FE to nie boć no chyba, żę bardzo, ale to bardzo chcesz zrobić pp .

Jeśli miałbym FE to bym nie bocił itp.

Opublikowano

No nie wiem, u mnie KBot chodzi prawie cały czas. Używałem też wartoola i zrobiłem więcej wrót od Ciebie i do tej pory nie mam ani jednego ostrzeżenia.

Ja na Twoim miejscu bociłbym dalej, chyba że aż tak bardzo zależy Ci na PD. Moim zdaniem nie jest go potrzeba więcej niż tyle co na 17lvl ;)

Opublikowano

Preferuję samotne latanie. Gb2 to nie jest duży serwer, można ogarnąć samemu przez jakiś czas. Więc jak narazie klanu nie potrzebuję :D

Opublikowano

Na moje to bana sie nie dostanie jak sie bedzie uzywac bota po 2/3 h w ciagu dnia i potem zostawiac go na noc ;d i oczywiscie w dzien , bic alieny , robic wrota , latac na statki :D

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

To musiało być ostrzeżenie za Kbota.

Ja 5 i 6 robiłem całą gamme na Wartolu pomijając fale i mnie nie wychaczyli.

Opublikowano

ja też dostałem ostrzeżenie, ale wydaje mi się a wręcz jestem pewien że to za wartoola i gammę którą przeskoczyłem :P na wszystkich kontach bociłem i tylko na jednym gdzie wrota przeskoczone jest ostrzeżenie, więc można bocić spokojnie:)

Opublikowano

Dziś kolejny Ban wawe.

"Witajcie Kosmiczni Piloci!

W dniu dzisiejszym zostało permanentnie zablokowanych 4000 kont nieuczciwych graczy. Kolejne 14000 kont zmieniło swój status na poziom 1, 2 lub 3.

"Mamy Cię!"

Wasza Ekipa DarkOrbit"

Dorwali kogoś?

Opublikowano

Jedyny ban jaki dostalem to za buga na kredyty ( Bo ci BigBoy z 2 flaxami nie moze dac 2 mld na irka !?! ).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...