Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][HoT]Najszybszy Zarobek na Xenox

LesIOO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż skończyłem gre na serwerze Xenox każdy wie z jakiego powodu ^^ , chciałbym zaprezentować jak ja zarabiałem na Xenoxie

Zarobek wyglądał tak że podczas jednego dnia mogłem mieć najelpszą zbrojke w grze .

Zaczynamy

1. Sciągamy Kamer Moda SF ze stronki

www.metin2mod.tk

2. Instalujemy do jakiegoś metka spatchowanego czy nie

3. Odpalamy Connect Helper wybieramy XenoxMt2 i logujemy na serwer

4. Wbijamy na swoją postać i teraz tak wiekszość graczy trudzi się ponieważ ma 100 Lv a biega z normalną Hwang czy normalną bronią taka jak zwykły Zatruty +9 bo nie ma na Broszki lub nie chce mu się dropić

ale to już nie problem

5. Więc tak jeśli macie np hwang bonujecie sobie ją jak najlepiej , tak samo z trutką wbijacie duże sr , idziecie swoją postacią oraz 2 może to być wasz buff lub byle kto aby miał 40 Lv

6. Idziecie na DT Oczywiscie na Modzie mówicie że niby idziecie sprawdzić czy kowal ulepsza czy idziecie na Ripka , jak każdy normalny gracz Xenoxa wie ze nie darady wy wiecie że można i dalej wciskacie kity

7. Gdy już jesteście na piętrze z królem możecie go bić odrazu bo kowal i tak będzie zbugowany o obojetnie czy to bedzie jubiler czy brońmistrz możecie robić co chcecie , a robicie tak

8. Gdy Król Demonów zostaje zabity respi się kowal otwieracie eq i na kamer modzie macie przycisk jak do itemshopu to jest menadzer itemów czy jakoś tak szukacie w liscie swojego miecza czy zbroji

i bierzecie Upgrade Dt . Brawo wytworzył wam się epik z zbugowanym kowalem oraz bez ulepszaczy . Możecie tak robić z każdym itemem z którego można robić coś epickiego

9 . Zostawiamy to dla siebie , lub sprzedajemy i tak w kółko i kółko gdzie przez pare h macie najelpszą zbroje w grze , a tak siedząc i dropiąc itemy dropniecie moze pare broszek i to wszystko gdzie

ulepszacze na najlepszą zbrojke chodzą po 50-100 broszek oczywiście pare sztuk

Dziękuje za Uwage Liczę na Dużoo +++

Pozdrawiam LesIOO

@Edit Możecie to robić na różnych serwerach lecz na Xenoxie jest zawsze 100% na ulepszenie więc nie macie co się bać ^^

Opublikowano

ogólnie gówno prawda, zbierasz na słoneczko robisz woja 40 lvl w itemkach 6/7 bon i idziesz na trolle w 10/15 min macie 2kkk

91641084936968753414.png

Aktualne serwery na jakich gram: Tortuga, i ciągle szukam.

Opublikowano

Działa na każdym na którym można iść na dt nawet jeśli nie można robić epików tylko u surki , tylko zależy ile % jest na ulepszenie

Opublikowano

Ten sposób naprwde działa !

Wystarczy zrobic postac 75 lvl rib sr 44 + kd potwora +9 i w 6/7 potwór

Robisz dt trzema postaciami i masz trzy z koleji epiki !

Dzieki Ci !

Oczywiscie ++++++ !

Juz dałem w innyych trematach z 5

Opublikowano

Ale na kamer modzie nie widać np. nowych broni, a na tej liście jest tak?

Na tej liście znajdują się tylko te rzeczy które masz w eq?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Tak możesz zainstalować moda na clienta Xenoxmt2 lub , na Mexortis , mają prawie to samo i widać epiki

Opublikowano

Na kamer modzie są straszne lagi, poszedłem 2 postaciami (mam dobrego kompa) no i jedną postać wywaliło na trzecim piętrze a drugą doszedłem do czwartego piętra...

Ale za którymś razem dotarłem do kowala i ten sposób działa!

1356721310-U739101.png

Gość daronian
Opublikowano

Poradnik dla "zielonych", lecz nie lubię tutoriali gdzie trzeba używać KamerModa, a na dodatek na serwerach gdzie kiedyś byłem w Team. Leci plus, bo ładnie i estetycznie napisane. =)

Opublikowano

Zależy czy na elitemt2 można robić epiki w dt i ile jest tam % na epiki.

Na xenoxmt2 jest 100% na epiki a więc spokojnie możesz lecieć do dt i robić =)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Wczoraj spróbowałem to zrobić...Ale mi nie wyszło ; )

Mam broń na 125 i jej już nie widać w tym "menadżer itemów" więc do którego lvl idzie to ulepszać?

Bo hwanga na 115 było widać , lecz nie mogłem go ulepszyć wyskakiwał jakiś błąd.

I mam jeszcze jedno pytanko czy jest potrzebna kasa na ulepszenie czyli na xenoxie 1,2kkk ?

Opublikowano

Powiem Ci, że ładny poradnik szczerze przyznaj się że nawet o tym nie wiedziałem, ale to ciągle wykorzystywanie błędów gry oraz granie na modzie nie muszę Ci mówić czym to jest karalne ; >

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kasa jest potrzebna i niema ograniczenia lv przy tym ulepszaniu poprostu wklej sobie pliki pc i pc 2 i bedziesz all widzial [te pliki oczywiście z klienta]

x

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...