Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot, 2 konta

PaweliV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, jak odpalić 2 konta na jednym komputerze w Kbocie? Oba konta mają licencję na Kbota, właśnie dlatego się pytam, bo nie wiem jak korzystać. Potrzebuję odpowiedzi jak najszybciej!

Opublikowano

Dzięki panowie, ale on będzie wtedy korzystał z jednej licencji, czy z licencji mojej i konta kolegi?

Opublikowano

2 konta nie mogą korzystać z 1 licencji , licencja jest na id tak więc jeśli masz 2 licencje będzie używać 2 licencji ale chyba trzeba zalogować się w kbot cc

Opublikowano

Właśnie, tak się zastanawiam. Raczej ciężko odpalić 2 kbotcc jednocześnie, więc żeby odpalić 2 konta z innych licencji muszą być na tym samym koncie w kbotcc. A czy mając 2 konta z 2 licencjami da się przenieść jedną licencję z jednego konta na drugie konto? (nie z id na id tylko z konta w jabberze)

Opublikowano

Ej dziś się nie bawmy w takie coś, nie mam czasu bo 2 dni mnie nie będzie, więc wiecie. Szybka odpowiedź - jak tak odpalę, to jest bezpiecznie?

Opublikowano

Ale co niby ma być bezpieczne? Jeśli chodzi o konta, to można się zalogować przez przycisk "Portal" w KBocie :)

ps.

metin111 spamerze też się załapałeś xD

top_hwapprh.jpg

Aż sobie wsadzę do sygny :rolleyes:

@Down

Wiem, top1 już mi się nie chce wbijać ;/ Zadowolę się top2.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...